Hoppa till innehåll
Välinge Innovation logotyp

Operations Team Lead till Välinge Innovation

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Letar du efter en spännande möjlighet att leda och samordna projekt inom maskininstallation, service och försäljning? Då kan rollen som Operations Team Lead vara perfekt för dig. Hos oss får du chansen att arbeta med en mångfald av uppgifter, från att projektleda installationer och planera serviceinsatser till att stötta försäljningsteamet och utveckla serviceavtal för våra kunder.

Nu söker vi en Operations Team Lead inom installation och eftermarknad- en roll för dig med stort teknikintresse, som trivs i en koordinerande roll med många kontaktytor!

Lokalisering: På vårt huvudkontor i Viken 

Som Operations Team Lead på Välinge Innovation...  

har du en nyckelroll i att leda och koordinera olika maskinprojekt och serviceinsatser. Du är teamledare för tre servicetekniker och din uppgift är att planera och fördela uppdrag i samråd med teknikerna för att säkerställa effektivt utförande. Du kommer vara en del av Maskingruppen som har det viktiga uppdraget att förse våra kunder och licenstagare med anpassade maskiner för att kunna producera golv eller möbler med våra tekniska lösningar

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

  • Leda projekt och serviceinsatser för att säkerställa kundnöjdhet

  • Utveckla serviceåtagandet gentemot kunder och hantera serviceavtal med externa maskinbyggare

  • Agera Produktägare och länk mellan kund och maskinutvecklare. Ansvar för att se till att maskiner finns tillgängliga för att säkra upp leveranser, leveranstider, kostnader och uppgraderingar.

Resor ingår i tjänsten, allt från enskild dag till en dryg vecka. Antal dagar per år varierar stort och beror på vilken fas projekten är i, uppskattning 20-30 dagar/år.

Du är en problemlösare med stort teknikintresse...

och för att lyckas i rollen krävs att du har ett eget driv och kan engagera kollegor, kunder och leverantörer. Som person är du lösningsfokuserad, där förändring och genomförande är något du motiveras av. Självklart älskar du ordning och reda och ditt teknikintresse och engagemang ger extra kraft till vår redan starka motor! Vi hoppas att du tillsammans med oss vill arbeta för att utveckla maskingruppens serviceåtagande mot våra kunder.  

För att söka rollen behöver du ha...  
  • Högskoleutbildning inom maskin, automation, process, mekatronik eller motsvarande arbetslivserfarenhet

  • Erfarenhet av service och underhåll av produktionsutrustning i en koordinerande roll alternativt bakgrund inom eftermarknad, support och försäljning av industriell utrustning

  • Mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift. 

  • God systemvana med erfarenhet av PDM-system och affärssystem

  • B-körkort  

Välinge Innovation är ett världsledande...  

teknikutvecklingsföretag inom golv- och möbelbranschen. 1993 utvecklade företaget världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 250 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen. Vidare har företaget investerat i storskalig egen golvproduktion i Viken och i Kroatien baserat på den patenterade Woodura® -tekniken.  

Huvudkontoret finns i Viken utanför Helsingborg, och med dotterbolag i USA, Kina, Kroatien och England. Läs gärna mer om oss på: www.valinge.se  

Skicka din ansökan redan idag...  

Och du är varmt välkommen att ladda upp ditt CV eller klipp in din LinkedIn-URL. Urval sker löpande. 

I den här rekryteringen samarbetar Välinge Innovation med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Linnea Neldemo på linnea.neldemo@roirekrytering.se.  

 

Anställning hos: Välinge Innovation  

Omfattning: Heltid  

Start: Enligt överenskommelse  

Välinge Innovation logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren