Hoppa till innehåll

Massageterapeut

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Soluna Spa & Wellness AB är ett holistiskt spa och wellness center i centrala Malmö som erbjuder ett brett utbud av behandlingar för kropp, sinne och själ. Vi växer och söker nu i första hand en riktigt duktig massageterapeut. Är du dessutom spa- eller hudterapeut så är det ett extra plus men inget krav, vi utbildar rätt person. Försäljningsvana och kundservicevana är också ett plus.

Till vårt team söker vi dig som är positiv, noggrann, pålitlig, kreativ och älskar hälsa och välmående precis som vi gör. Det är viktigt att du tycker om att massera djupgående och behandlande. Du har stor kunskap och intresse för kroppens anatomi, musklernas funktioner samt eventuella skador. Du kan även ge tips och råd till dina kunder angående hur muskulära besvär kan minimeras eller undvikas. Att brinna för att hjälpa människor till en bättre hälsa är en självklarhet. Din energi, passion och engagemang är en viktig del för oss samt att du har en förmåga att känna in och se din kunds behov.

Krav: Massageterapeut, flytande svenska i tal och skrift.

Arbetstiden är till att börja med framförallt på vissa helger och kvällar med intentionen att bli mer.

Det är viktigt för oss att du trivs, tycker tjänsten känns meningsfull och att du har möjlighet att växa och utvecklas. Vår målsättning är att tjänsten utökas på sikt.

Tillträde kommer ske snarast enligt överenskommelse.

Urval sker löpande tills vi hittar den rätta personen för vårt team.

Ansökan skickas till: info@soluna.se

Skriv: ”Ansökan Massageterapeut” som ämne

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se