Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Nätverkstekniker till Securitas SOC IT

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Som Nätverkstekniker på ”Securitas SOC IT Cluster North” kommer du ingå i ett Nordiskt IT Team på ca: 30st medarbetare i olika roller som ansvarar över driften i Securitas Nordiska larmcentraler.

De dagliga arbetsuppgifterna kommer att variera men innefattar bland annat uppsättning och felsökning av VPN lösningar, underhålla interna switchar, routrar och brandväggar samt övervakning av nätverksintrastrukturen. Vidare innebär rollen som Nätverkstekniker både ansvar och möjlighet att påverka designbeslut och implementation vad gäller framtida infrastruktur.

I rollen som Nätverkstekniker kommer du att ansvara för kontakt med kunder, andra IT avdelningar och interna avdelningar i tekniska ärenden. Förutom det tekniska samarbetet kommer du som Nätverkstekniker även vara delaktig i Securitas produktutveckling av nätverkstjänster.

För rollen som Nätverkstekniker ser vi gärna att man är placerad i antingen Malmö eller Stockholm då det är där de närmsta kollegorna är placerade.

Start sker enligt överenskommelse och tjänsten är på heltid. I de fall att verksamheten kräver det kan det förekomma beredskap i tjänsten där du ansvarar för support även utanför kontorstider.


Kvalifikationer

Att lösa problem är ditt gebit och du triggas av komplexiteten som krävs för att lösa dessa. Du trivs när du får arbeta med varierande uppgifter och har en bra struktur som du följer. Du vet vad som ska prioriteras och när, vilket gör att du hela tiden kommer framåt i ditt arbete. Du är även mån om att ge den absolut bästa servicen du kan till dina kollegor! 

Som nätverkstekniker vet du att mycket av dina uppgifter kommer ad hoc, eller till och med akut och det krävs att du är lösningsorienterad och har tidigare erfarenhet som Nätverkstekniker eller likvärdigt.

Vidare söker vi

  • Goda kunskaper inom Cisco-området, helst minst 5års erfarenhet.
  • Relevant eftergymnasial utbildning 
  • Erfarenhet av VPN, tunnlar, brandväggar och routing. 
  • Hanterar svenska och engelska obehindrat, både i tal och skrift. 
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du har ett Cisco-certifikat sedan tidigare 

Låter rollen som Nätverkstekniker till Securitas intressant? Urvalet kommer ske löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi ser fram emot att höra från dig!  


Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: Daniel Weimer på daniel.weimer@securitas.se

  • Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning.
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mejl
  • Sista ansökningsdag är 2024-06-24

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Unionen samt Ledarna.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss hittar du på securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.