Hoppa till innehåll

Fordonstekniker Malmö.

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se    

Trafikområde Malmö är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 800 medarbetare och 230 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Malmö stad.

För att lyckas och trivas i rollen 

Har du: 

  • Ett genuint maskin- och motorintresse - bilar, entreprenadmaskiner, bussar, lastbilar
  • God kunskap inom el, teknik
  • Behärskar svenska i såväl tal som skrift
  • Datorkunskaper
  • Körkort B

Är du: 

  • Strukturerad
  • Kreativ och lösningsorienterad
  • Ansvarstagande och självgående
  • Serviceminded och gillar att samarbeta med andra
  • Kundfokuserad och förtroendeingivande

Vi erbjuder  

Vi erbjuder ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete som sker både i grupp och enskilt, med varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat få genomföra service, reparationer och felsökningar på våra bussar. Även uppgifter som foliering, karosserireparationer och inredningsreparationer förekommer.  

 

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och stora möjligheter till utveckling som person och mekaniker. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

 

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!  

 

Personliga egenskaper och utbildning  

För den här tjänsten söker vi dig har B-behörighet för bil och fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samt behärskar svenska i tal och skrift. Vi tror att du har god datorvana då vi använder datorn både med diagnosprogramvaror och för arbetsorderhantering. Har du D-behörighet för buss och erfarenhet av fordons-el är detta meriterande.  

 

Utöver detta tror vi att du möter stressiga situationer och miljöer med lugn och trygghet. Att du är utåtriktad och flexibel och tycker om människor. I våra verkstäder håller vi ordning och reda så proffsighet och noggrannhet värderas högt.  

 

Om tjänsten  

Tjänsten är både på dag och kvällstid. Individuell lönesättning tillämpas.

 

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  

Jimmy Nilsson, e-post: jimmy.nilsson@nobina.se 

Tel. 0701-87 21 32

 

Facklig kontaktperson:  

Mikael Olsson, e-post: mikael.olsson@kommunal.se 

Tel. 010-442 8017

 

Ansökan  

Vi vill ha in din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  

Urval sker löpande.  

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se