Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Grundlärare i fritidshem till Kulladalsskolan

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

På Kulladalsskolan får du möjlighet att arbeta i en organisation med hög andel fritidslärare och pedagoger. I åk f-3 har vi åldershomogena årskurser om tre klasser, i åk 4-6 arbetar vi på samma sätt men har ett åldersblandat fritidshem. I arbetslagen ingår grundskollärare alternativt förskollärare, fritidslärare samt resursperson vid behov.

Nu söker vi en ny kollega till vårt fritidshem. Som fritidslärare hos oss planerar du tillsammans med dina kollegor utifrån elevgruppens behov och intresse. Kulladalsskolan har en organisation med fokus på den gemensamma planeringen med utvärdering och analys i resultatdialoger. Till hjälp i det systematiska kvalitetsarbetet har vi processtödjare och vår förstelärare i fritidshem. Vi strävar efter att bygga starka arbetslag där vi tar vara på varandras olikheter och kompetens, samtidigt som vi har en ständig vilja att lära och utvecklas. Samverkan under skoltiden ser olika ut och kan innefatta spegellekioner där fritidslärare förstärker ämnet utifrån sin kompetens, ämne t.ex rastkul, bild mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundlärare i fritidshemmet och har erfarenhet av att arbeta som grundlärare i fritids under skol- och fritidshemstid. Du är insatt i skolans och fritidshemmets uppdrag och kan driva verksamheten med utgångspunkt i läroplanen och våra styrdokument. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärmiljö, för våra elever, under hela dagen. Du ser möjligheter i att samverka och tänka på elevernas utveckling ur ett heldagsperspektiv.

Du har förmågan att anpassa undervisningen och aktiviteterna för att eleverna skall lyckas utifrån deras förutsättningar. Självklart är du en person som arbetar för att eleverna ska lämna skolan med framtidstro och en förmåga att göra egna val. Du bidrar till att eleven fått möjlighet att utveckla kunskaper, värden, färdigheter och förmågor för ett aktivt och självständigt liv. 

Välkommen med din ansökan! 

Om arbetsplatsen

Kulladalsskolan är en F-6-skola med ca 535 elever och på fritidshemmet går drygt 300 elever. På Kulladalsskolan arbetar du i ett nära samarbete med dina kollegor för att skapa en helhet för eleverna. Hos oss är det viktigt att se varje elevs behov och möjligheter, att varje elev känner delaktighet i en lärande gemenskap. På Kulladalsskolan får du en mycket hög andel behöriga kollegor inom alla yrkeskategorier. Skolan satsar på elevhälsa, skolbibliotek, digitalisering samt på att ständigt förbättra undervisningen, i skolan och på fritidshemmet. Alla får och förväntas vara med och bidra till utveckling för att skapa varje elevs bästa skola. Vi lär och utvecklas tillsammans.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2024-06-24

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren