Hoppa till innehåll
Hedbergs Bil AB logotyp

Fordonstekniker bilar

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Marcus.abrahamsson@hedbergs.se
Email
Telefon
Tjänstebeskrivning

Vi på Hedbergs bil vill alltid leverera kvalitetskänsla och skapa långsiktiga relationer med våra kunder. I din roll som tekniker kommer du att arbeta i ett team av duktiga och engagerade medarbetare som tillsammans har kundens behov i fokus. I din roll som tekniker arbetar du i huvudsak med att utföra inbokade service och reparationsärenden. Du arbetar i enlighet med våra varumärkens processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg för att prestera på samma höga nivå som våra bilar. Arbetet är varierat och dina arbetsuppgifter kan bestå av allt från hjulskifte, service, mindre till större reparationer samt felsökning av våra 4st olika varumärken. I rollen som tekniker rapporterar du till Verkstadschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som tekniker och 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Du är bekväm i din roll som tekniker och kan utföra arbetet självständigt med eget ansvar och driv. Utöver ett gediget tekniskt kunnande och intresse är du van vid att själv söka information, hålla dig uppdaterad samt att ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god datorvana och kunskaper i Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift. B-körkort är ett krav. Om du har tidigare erfarenhet av något av våra fyra varumärken Peugeot, Citroën, DS, Ford eller de system vi använder så är det en fördel
Hedbergs Bil AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedbergs Bil är ett familjeägt företag i bilbranschen som grundades 1896 och har sålt Ford sedan 1926. Vi sätter ett stort värde på att vårda våra kunder på bästa sätt och är måna om goda resultat och bra miljö för alla.

Vi på Hedbergs Bil storsatsar, expanderar och är nu auktoriserad återförsäljare med nybilsförsäljning, verkstad och service av märkena Peugeot, Citroen och DS i
Malmö samt Ford service och behöver nu utöka vårt team och söker efter tekniker som vill vara med och påverka vår resa framöver.