Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Business Analyst till bolag inom försvarsindustrin

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Hos vår kund får du göra skillnad på riktigt! Bolaget verkar inom försvarsindustrin och arbetar varje dag för att göra Sverige lite säkrare. Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta som Business Analyst och som vill växa tillsammans med ett bolaget. Läs vidare och ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten:
IT-teamet expanderar hos vår kund och nu söker vi efter en erfaren Business Analyst som ska bli en del av ett härligt och innovativt team som idag består av 25 personer. Du kommer arbeta tätt tillsammans med kollegorna i teamet där alla sitter utspridda på olika regioner. I teamet arbetar Solution Architects, Business Analysts och Change Managers. Som Business Analyst spelar du en nyckelroll i att förstå affärsbehov och översätta dem till tekniska lösningar. Ditt huvudsakliga ansvar är att fungera som en länk mellan affärsverksamheten och IT-teamet genom att analysera affärsprocesser, identifiera krav och designa tekniska lösningar som möter företagets mål och behov.

Vi söker dig som:
 • Har en kandidat- eller civilingenjörsexamen inom IT
 • Har arbetat några år i en liknande roll
 • Har erfarenhet av kravhanteringsverktyg och databaser
 • Obehindrat kan föra dig på svenska och engelska då båda språk används dagligen i verksamheten
Det kan vara bra att känna till, då vår kund verkar inom försvarsindustrin kommer du behöva genomgå en säkerhetsprövning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet där vi tror att du besitter följande egenskaper för att passa i rollen:
 • Kommunikativ
 • Strukturerad
 • Nyfiken
ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Malmö
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?