Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Junior trafikkoordinator till DB Cargo Full Loads Solutions

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du i början av din karriär och vill utvecklas inom transport och logistik? Vill du bli en del av en arbetsplats där du ges möjlighet att utvecklas och arbeta i en dynamisk miljö? Är du nyfiken och trivs i en koordinerande roll med många kontaktytor? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos DB Cargo Full Load Solutions.

Om företaget

DB Cargo Full Load Solutions är en del av Deutsche Bahn, som erbjuder multimodala transporter inom Europa samt till och från Asien. DB Cargo tillhandahåller branschexpertis inom olika transportalternativ som inkluderar konventionella järnvägstransporter, intermodala transportlösningar samt väg- och sjötransporter. För DB Cargo är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du blir en del av ett europeiskt logistiknätverk med över 30 000 kollegor över hela Europa. DB Cargo tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Tjänsten är placerad i Malmö där du kommer bli del av ett ambitiöst, drivet och familjärt team.

Arbetsuppgifter

Som trafikkoordinator har du en central roll i att säkerställa våra transporter från start till mål. Du ansvarar för att uppdatera och följa upp transportdata, hantera avvikelser och informerar kunden om eventuella problem. Du planerar, bokar och följer upp transporter för att hitta de mest kostnads- och miljöeffektiva transportlösningarna. Vid orderläggning ansvarar du även för att samla in nödvändig information som behövs för transporten och administrerar därefter detta i systemet. Du arbetar aktivt för att optimera transporterna enligt kundernas önskemål och arbetar med att löpande lösa de utmaningar som uppstår genom att säkerställa att kedjan löper på. Därtill kommer du att arbeta med fakturering, kontering av fakturor och ekonomisk uppföljning av transporter. Du arbetar i nära samarbete med kollegor där ni aktivt arbetar med att upprätthålla kundnöjdhet.

* Administration i trafikledningssystem, rapportering och dokumentation
* Daglig kundkontakt via telefon och mejl samt andra aktörer i transportkedjan
* Orderhantering och hantering av leveranskedjan

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom transport, logistik
* Meriterande med arbetslivserfarenhet inom området
* God dator- och systemvana samt kunskap i Office-paketet (meriterande med kunskap i Excel)
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Vi söker dig som trivs i en roll med breda kontaktytor och som trivs med att arbeta i högt tempo. Du har ett flexibelt arbetssätt och håller god struktur och ordning i ditt arbete. Med ditt engagemang, nyfikenhet och driv tar du egna initiativ och är mån om att lära dig för att utvecklas. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Du är prestigelös och stöttar gärna dina kollegor där det behövs. Slutligen ser vi att du är serviceinriktad och mån om att hålla god kvalité i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.