Hoppa till innehåll

Mångsidig hantverkare, verksam inom byggservice, sökes till Malmö

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vad vi söker hos vår nya medarbetare:

Vi är ett renoveringsföretag på Limhamn som expanderar och söker efter duktiga hantverkare med mångårig erfarenhet inom byggservice som har utfört renoveringsarbeten hos privatpersoner och vet vad som krävs. Vi ställer därför höga krav på våra nya medarbetare.


Arbetsuppgifter:

Då vi är ett mångfacetterad renoveringsföretag, ser vi gärna att ni har en bred kompetens inom flera områden än en spetskompetens inom bara ett. Flerårig erfarenhet och kunskap inom plattsättning/bygg är dock ett krav då plattsättning/byggarbete är vanligt förekommande hos oss.

Arbetsuppgifterna hos oss är variationsrika och vi arbetar nästan helt uteslutande med invärtes renoveringar.

Vi hanterar det mesta allt ifrån försäkringsskador till totalrenoveringar. Badrumsrenovering enligt BKR är vanligt förekommande hos oss. Moment såsom rivning, putsning, plattsättning till montering av köksinredning.

Även spackling, målning och tapetsering samt golvläggning förekommer.

Detta innebär att våra arbetsuppgifter kan variera mellan de olika arbetsplatserna.


Vem är du?

Vi ser gärna att du har en bred, mångårig, praktisk erfarenhet inom byggvärlden som innefattar invärtes renoveringsarbeten.

Arbetat med plattsättning i minst några år, då detta förekommer en hel i tex badrum. God telefonhantering och viss datorvana krävs, då vi som företag strävar åt att hålla oss digitala.

Du ska vara noggrann, självgående och trivas att arbeta på egen hand men även i team och vara problemlösningsorienterad. Att jobba effektivt och planera eget arbete flera dagar framåt ser vi som en självklarhet. Ha ett öga för detaljer så resultatet blir bra.

I ditt dagliga arbete har du mycket kontakt med kunder och leverantörer, därmed är din ödmjukhet och sociala förmåga betydelsefull för oss. Det är även viktigt att du kan hantera ett bra samarbete med arbetsledarna som bl.a kan innebära att rapportera in relevant och aktuellt info. Du kommer att få jobba i Bygglet och MEPS via telefon.


Vi söker dig som har:

*B Körkort.

*Tillgång till bil är meriterande.

*Goda kunskaper inom byggbranschen samt tidigare praktisk erfarenhet inom byggbranschen. Minst 3 år heltid är ett krav.

*God yrkeskunskap inom plattsättning är ett krav.

*Goda språkkunskaper i svenska (andra språk är meriterande såsom polska, engelska).

*Arbetat I Bygglet och MEPS är meriterande.


Värt att tänka på:

Det finns många komplikationer i yrkeslivet. Även perfekt organiserade projekt går inte alltid som planerat. En bra medarbetare backar inte när den upplever svårigheter, utan försöker att bemöta dem och lösa vad som har gått fel.


Intresserad?

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Märk ansökan i ämnesrubriken med ”Plattsättare/hantverkare”. Du skickar in ditt CV och personliga brev till info@woltanab.se.

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

#jobbjustnu

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 november 2024 (132 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se