Hoppa till innehåll
Wise Professionals AB logotyp

Två seniora löneadministratörer till Forenede Care

Ansök nu
Forenede Care är ett bolag med människan i fokus och du blir del av en kultur av lärande och utveckling i samverkan med ditt team och alla andra samverkanspunkter i företaget. Just nu är vår löneavdelning mitt i en spännande förändring och vi söker två seniora löneadministratörer som vill bli en del av denna resa.

Din nya roll

Som senior Löneadministratör kommer du att ansvara för ca 500 löner i vårt bolag A&O - Ansvar & Omsorg eller vårt systerbolag Forenede Service. Vi arbetar för närvarande i Hogia Lön+ men står inför ett kommande systembyte till HRM. Som en del av vårt team kommer du att vara involverad i hela lönekedjan och ha möjlighet att vara med och forma vårt nya arbetssätt. I vårt team arbetar nio lönespecialister, två löneassistenter och lönechef som du rapporterar till. Just nu rekryterar vi även en lönadministratör med systemansvar som kommer vara delaktig i vårt integrationsarbete. Den annonsen hittar du här: https://www.wise.se/lediga-jobb/21539-loneadministrator-systemforvaltare-till-forenede-care/

Exempel på dina arbetsuppgifter:
 • Självständigt ansvara för hela löneprocessen inklusive pensioner, försäkringar och förmåner
 • Utföra noggranna kontroller av sjukfrånvaro, semester, tjänstledighet och jämföra dessa i tidssystemet för att säkerställa korrekt rapportering.
 • Hantera sammanfallande semester.
 • Skicka statistik och hantera pensionsrelaterade ärenden.
 • Hantera semesterskulder, AGI, förskott, bruttolöneskulder och saknade konton eller kostnadsställe. Kommunicera och samarbeta vid behov med Kronofogden.
 • Samarbeta med HR-teamet i frågor kopplat till bland annat avtal, avtalsrörelser och lönerevisionsprocessen.
Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom lön där du självständigt har arbetat med hela kedjan. Har du arbetat i Hogia och/eller Quinyx tidigare är det starkt meriterande. Utöver detta kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper där vi söker dig som är noggrann och initiativrik med en balans mellan detaljfokus och nyfikenhet. Du har en framåtdrivande attityd, vågar tänka utanför ramarna och har en förmåga att se till helheten.

Vad får du av oss?
 • Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Du får kompetensutveckla dig inom ditt område på ett sätt så att du kan växa i din roll och bidra till att nå företagets mål på ett konkret sätt.
 • Frihet. Möjlighet till hybridarbete i samrådan med ditt team och din chef.
 • Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.
 • Motion. Friskvårdsbidrag.
 • Trevligt kontor. Fräscha och snygga lokaler på Murmansgatan i Malmö
Om Forenede Care

Forenede Care är en del av den familjeägda koncernen Forenede som startade sin verksamhet 1959 och har sedan dess vuxit till att omfatta två affärsområden; Care och Service och totalt ca 11400 medarbetare.

Care verkar inom vård- och omsorg och service inom facility management. Vi finns med båda dessa ben i Danmark och Sverige. Forenede Care Sverige är det största bolaget i koncernen med en omsättning på ca 2,8 miljarder (ink dotterbolag). Vi startade vår verksamhet i Sverige 1998 och har idag ca 7400 medarbetare.Vår vision lyder: Vi vill göra skillnad för människan, för samhället och för framtiden. Visionen är vad vi strävar efter i vårt arbete och det är den som leder vår väg framåt.

Vill du veta mer om tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig Parastoo Afsharian på parastoo.afsharian@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare