Hoppa till innehåll
Welin & Co AB logotyp

Sales Account Manager Danmark

Publiceringsdatum
03 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Welin & Co AB expanderar sin verksamhet i Danmark och letar efter en passionerad och erfaren säljare för att ta hand om den danska marknaden. Med vår imponerande portfölj av kvalitetsvarumärken och ett starkt fokus på kundnöjdhet, erbjuder vi en spännande möjlighet för dig att utvecklas och göra skillnad!

Sales Account Manager Danmark

Welin & Co AB är ett företag med specialistkompetens inom ytbehandling av trä och andra naturmaterial, från golv till tak i hem och offentliga miljöer. Vi representerar marknadsledande kvalitetsvarumärken och expanderar nu vår verksamhet i Danmark för att möta våra kunders behov.

Läs mer om Welin & Co på: welinoco.com

 

Om rollen

Som Sales Account Manager blir du ansvarig för att bygga upp långsiktiga relationer med såväl nya som befintliga kunder inom bygg- och färgfackhandel, grossister, entreprenörer och tillverkningsindustri. I rollen arbetar du prospekterande och uppföljande med målet att utveckla affären, för att på lång sikt uppnå våra strategiska mål. Du kommer att rapportera till vår Försäljningschef, Camilla Sjöholm Vitasovic och ingå i ett team av totalt 6 säljare som utgår från olika platser i Sverige.

Arbetsuppgifter:
 • Nykundsbearbetning

 • Besöka och presentera vårt sortiment för kunder

 • Noga dokumentera all aktivitet i Visma för att säkerställa fullständig uppföljning av säljcykeln

 • Boka in fortsatta möten med kunder för att säkerställa kontinuitet och relationens växande utveckling

 • Skriva offerter och aktivt följa upp på dessa

 • Vara med på mässor/event

 • Administration och rapportering utgör en integrerad del av din arbetsuppgift

 • Produktutbildning hos våra kunder

För att bli framgångsrik i rollen som Sales Account Manager krävs..

flera års dokumenterad erfarenhet inom försäljning och en passion för att driva affärer. Du bör vara målinriktad, positivt inställd och ha en stark servicekänsla gentemot kunder. Du behöver även behärska danska i både tal och skrift. Eftersom arbetet främst utförs ute hos kunderna, krävs flexibilitet för att resa och övernattningar. Du kan föra en god affärsmässig dialog med beslutsfattare hos kunden och är bra på att bygga och bibehålla starka relationer. Hos oss får du möjligheten att vara en del av ett expanderande företag och bidra till Welin & Co’s framgång över sundet!

För rollen krävs:
 • Minst 3 års erfarenhet av B2B-försäljning

 • B-körkort

 • Flytande i danska, svenska och engelska i tal och skrift.

 • Meriterande om du har erfarenhet från branschen

 • Starkt kundfokus

 • Förmåga att arbeta självständigt 

Varför Welin & Co?

Welin & Co erbjuder en tjänst på ett växande bolag i en spännande bransch. Som Sales Account Manager får du möjlighet att etablera Welin & Co’s välrenommerade rykte på en relativt outforskad och ny mark i Danmark.

I din tjänst utgår du hemifrån när du inte är på besök hos kunder. Vi erbjuder fast lön, friskvårdsbidrag, tjänstebil och flexibla arbetstider.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Welin & Co med Roi Rekrytering.  

För mer information om tjänsten och processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Tunberg på mail anna.tunberg@roirekrytering.se 

Du ansöker med CV, alternativt LinkedIn URL, samt personligt brev genom att trycka på ”Sök tjänst.”  

Sista ansökningsdag är 30 april, dock gör vi ett löpande urval så vänta inte med att ansöka! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Welin & Co AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 april 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren