Teknisk säljsupport till Weidmüller i Malmö

Teknisk säljsupport till Weidmüller i Malmö

Vill du utvecklas i en teknisk, koordinerande och serviceinriktad roll på ett internationellt bolag inom el och automation?

Weidmüller i Malmö utökar sitt team med en teknisk säljsupport. Som teknisk säljsupport får du chans att arbeta i en koordinerande där du hanterar kundfrågor, orderregistrering och avvikelser. Det är en omväxlande roll med många kontaktytor både externt och internt i företaget. Gillar du teknik och vill arbeta i en supporterande roll? Som teknisk säljsupport bidrar du, tillsammans med dina kollegor, till en ökad försäljning och kundnöjdhet. Varmt välkommen till oss på Weidmüller i Malmö!

Ditt anställningserbjudande

Som teknisk säljsupport får du chansen att arbeta med ett väletablerat varumärke och produkter av hög kvalité. Weidmüller marknadsför och säljer kundanpassade lösningar och produkter inom el/automation. Du blir en del av ett internationellt och stabilt företag med en familjär kultur. Vi tycker att det är viktigt att ge dig en god introduktion i arbetet, och kommer förutom utbildning i rollen att ge dig en mentor som kommer vara ett bra stöd för dig in i rollen och i fördjupningen av din produktkunskap. Arbetstidsförkortning, bonus, friskvårdsbidrag, eget kontor, laddmöjligheter till bilen och betald parkering är några av de förmåner som du erbjuds hos oss på Weidmüller.

Dina arbetsuppgifter
  • Ge säljsupport till utesäljare i Sverige
  • Hantera order och leveransförfrågningar.
  • Hantera förfrågningar från kunder och ge rekommendationer för produkter och lösningar
  • Ta en aktiv dialog med kunder och göra prognoser för produktområden
  • Följa upp offerter, order och säkra potentiella affärsmöjligheter
  • Hantera avvikelser
  • Kvalificera leads
Värt att veta

Du kommer att arbeta på kontoret som ligger på promenadavstånd från Hyllie med goda pendlingsmöjligheter. På kontoret i Malmö arbetar ett 30-tal personer inom bland annat sälj, kundsupport, lager, inköp, HR och ekonomi som du i rollen kommer att samarbeta tätt med. Tillverkningen av våra produkter sker i andra delar av världen. Du kommer att ingå teamet inom Operations som har Norden som sitt ansvarsområde. Rollen kan komma att innefatta resor (vid tex. produktutbildningar i Tyskland och kundmöten) och antalet övernattningar per år uppskattas till 10 st.

Våra förväntningar

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom el/automation. Har du erfarenhet som teknisk innesäljare eller teknisk support för produkter/lösningar inom el/automation är det meriterande. Då du kommer arbeta nära våra kunder i Sverige samt ha dialog med vårt moderbolag i Tyskland söker vi dig med goda kunskaper i svenska och i engelska i tal och i skrift.

Du är en relationsinriktad och därmed bra på att skapa och bibehålla relationer. Du är kommunikativ och får energi av kontakten med andra. Att vara serviceinriktad med en vilja att hjälpa andra är andra av dina styrkor. Du tar även ansvar för att leverera med kvalitet inom ditt område och ser till att möta uppsatta mål. Du bidrar till teamet med din positiva inställning och lösningsorienterade sätt.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen fördomsfritt och kompetensbaserat. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Angelina Nilsson
Telefon 0768384163
Email Mejla Angelina Nilsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech