Nätplanerare till Vinnergi!

Nätplanerare till Vinnergi!

Vill du ha ett arbete där du får nyttja din innovativa förmåga och samtidigt utveckla framtidens telekomsamhälle? Söker du nya utmaningar och vill bli del av ett företag som sätter sina medarbetare först? Ta då chansen att bli Nätplanerare hos Vinnergi!

Ansök redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Vinnergis räkning en Nätplanerare. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Vinnergi. Intentionen är att du därefter ska bli direkt fast anställd, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vinnergi hjälper kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör de vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad.
Deras värdegrund stavas H.E.R.O. - Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i deras företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av deras medarbetare delägare. Det gör Vinnergi till ett tryggt och nyskapande företag med engagerade medarbetare som utvecklas både i sin yrkesroll och som människor.
De är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi arbetar de i framtiden varje dag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Vinnergis önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Info@pn.se

Arbetsuppgifter
  • Som nätplanerare ansvarar du för nätprojektering, designa och bygga nytt och befintligt nät
  • Arbeta i stödsystem och projektera nät i olika miljöer
  • Analysera och skapa nätlösningar med system för nätinformation (SPAN, Nice och SPIV)
  • Stötta och hjälpa Delivery Specialist med frågor kopplat till nätdesign
Vi söker dig som:
Har erfarenhet från telekombranschen eller motsvarande sedan tidigare, kanske har du arbetat som nätplanerare eller liknade. Har kunskap om fiber och dess teknik och har en eftergymnasial utbildning som elkraftsingenjör eller motsvarande. Vinnergi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror därför att dessa kommer vara avgörande för hur väl du kommer trivas i arbetet hos Vinnergi.

Vi tror att du är en teknikintresserad lagspelare som trivs med eget ansvar och är nyfiken på att lära dig nytt. Vidare ser vi att du tar initiativ, är lösningsorienterad och serviceinriktad.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Malmö
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se.
Mer info
Kontaktperson Adrian Couture
Email Mejla Adrian Couture
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!