Hoppa till innehåll
VÄTE Rail AB logotyp

Fordonsoperatör

Har du har funderat på en karriär inom järnvägen? Lockas du av att få arbeta fritt, under eget ansvar, utomhus i en bransch som präglas av gröna transporter och miljö? Framtidens höga krav på omställning till mer miljövänliga, digitaliserade och tekniskt avancerade transportsystem är redan en del av vår vardag.

NU har du chansen!
Vi erbjuder lön under din utbildning och jobb som fordonsoperatör vid växling hos VÄTE Rail AB med bas i Malmö och Sverige som arbetsplats.

Anställningsform: Provanställning

Då vi är ett expanderande Växlings och godstågbolag kan det tillkomma ytterligare uppdrag på fler platser.

Vi har för nuvarande växling på följande platser i Sverige:
Malmö, Eslöv, Trelleborg, Landskrona, Helsingborg, Göteborg, Uddevalla, Hallsberg, Kumla, Stockholm-Årsta, Västerås, Norrköping, Sundsvall, Iggesund, Fors och Ånge.

Nu söker vi mer personal på samtliga orter!

Bor du på andra orter än nämnda ovan kan vi om möjlighet finns även erbjuda en tjänst att jobba på ett komprimerat schema, jobba en vecka och ledig en vecka.

Då har du möjlighet att bo på andra orter än där tjänsten är. VÄTE står för logi samt resor till och från arbetsplatsen.

I arbetet som fordonsoperatör ingår stor frihet och omväxlande arbetsuppgifter. Arbetets förläggning sker på dygnets alla timmar utomhus och i alla sorters väder, därför måste du ha en god fysik och inte vara rädd för att ta i när det behövs.

Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter i ett trevligt arbetslag. Vi prioriterar att skapa en kreativ arbetsmiljö med personer som har olika bakgrunder och förutsättningar och som alla på sitt sätt bidrar till en positiv utveckling. Vi erbjuder kvalitativ kompetensutveckling och goda karriärmöjligheter till de medarbetare som vill bli en del av vår framgångsresa.

Ingen tidigare erfarenhet krävs men är meriterande. Så om du tycker att det låter lockande bör du absolut söka idag!

Följande krävs för anställning:
  • Godkänd gymnasieutbildning med slutbetyg
  • Bemästrar svenska i tal och skrift
Du ska dessutom vara noggrann, stresstålig, serviceinriktad och måna om att leverera goda reslutat.

Det är meriterande om du har:
  • Lokförarbevis eller arbetat på järnvägen i annan funktion
  • B-körkort
Då tjänsten omfattar arbete i spårmiljö måste du uppfylla de särskilda hälsokrav och en yrkespsykologisk test som gäller för säkerhetsarbete på järnväg enligt Transportstyrelsens föreskrifter. Godkänd hälsoundersökning och yrkespsykologisk test för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas.

Anställningen startar med betald utbildning, antingen en komplettering av dina tidigare utbildningar eller en komplett ny grundutbildning.

Om du är intresserad av tjänsten tveka inte att skicka in din ansökan omgående då vi går igenom dessa löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information, eller skicka ansökan till:
Ring: Mats Lybe +46 723 21 84 14
Mail: mats.lybe@vaterail.se
Hemsida: www.vaterail.se

Vi välkommnar alla kandidater samt jobbar löpande med urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansöksdatumet i annonsen, varmt välkommen!

- Vi undanber all form av samtal gällande annonsering och rekryerings hjälp då vi gjort vårt val kring mediakanaler samt annonsering.
VÄTE Rail AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 april 2024 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Väte Rail grundades 2009 och har på 14 år växt till ett företag med drygt 90 anställda. Vi arbetar med 14 olika affärer över hela Sverige med ca 20 olika kunder och har i dagsläget en omsättning på ca 120 miljoner kronor om året. Vi har en stabil och bred verksamhet inom flera järnvägsområden, från terminalservice till växling till gods- och persontågtrafik och tågtjänst. Vårt mål är att bli Sveriges miljövänligaste järnvägsbolag och vi arbetar med innovativa energikällor. Vi har också som mål att vara Sveriges bästa arbetsgivare och värdesätter alla medarbetares unika kompetens högt. Vår vision är

"VÄTE - Sveriges grönaste godståg". Never give up, nothing for free