Systemadministratör

Systemadministratör

Välinge Innovation är ett FoU- och IP-företag inom golv- och möbelindustrin. Företaget grundades 1993 och var då pionjärer inom konceptet limfria klickgolv.

Idag täcker Välinge Innovations teknik alla områden relaterade till mekaniska låssystem för flytande golv, men även till verktygslös montering av möbler och ytteknik för bl.a. golv. I Viken produceras våra egna patenterade ytteknologier Woodura® och Nadura®.

 2019 byggdes en av världens mest effektiva trägolvsfabriker i Viken, en fabrik som också används för utveckling av ny teknik och nya produkter. 2020 beslutades att bygga världens största trägolvs fabrik i Kroatien med produktion som startar 2023. Trägolv med tekniken Woodura® är framtidens trägolv och produkterna är mycket efterfrågade.

 Företaget har idag egna kontor och fabriker i Sverige, Kina, USA och Kroatien. Dessutom finns lokala agenter globalt.

 

 

Arbetsuppgifter

 I rollen som systemadministratör så kommer du att vara en viktig del av IT-organisationen där dina arbetsuppgifter bland annat innebär daglig drift och utveckling av våra system.

 IT-miljön sträcker sig över hela verksamheten och innefattar till exempel affärssystem, identitetshantering, integrationer, molnplattformar, databaser, dataflöde och produktionssystem.

 Det dagliga arbetet innefattar övervakning, uppdateringar, ärendehantering, felsökning, teknikutvärderingar och implementering av ny funktionalitet.

 Du kommer också att arbeta systematiskt med att ta fram lösningsförslag och idéer för vidare utveckling inom olika områden som förekommer i ditt arbete, samt att vid behov vara teknisk resurs i projekt och upphandlingar.

 Du är van att hantera inköp, supportärenden från användare, arbeta löpande med dokumentation, samt har ett högt säkerhetsmedvetande och erfarenhet av IT-säkerhet.

 

 

Utbildning och erfarenhet

Du har minst tre års erfarenhet inom flera av följande områden: systemadministration av Windows/Linux servers, Microsoft AD/Azure AD, backuphantering, övervakning, virtualisering, nätverk- och brandväggskonfiguration i enterprisemiljö, molnplattformar.

Det är meriterande om du har specifik kunskap om Microsoft AD/AAD, identitets- och behörighetshantering, Logghantering, Azure, AWS, Intune, Docker, VMWare/vSphere, Powershell, Python, C#, REST API, Fortinet, zero-trust, SQL Server, Postgres, Icinga.

För att bli framgångsrik i rollen krävs att du är analytisk och noggrann. Du är en ansvarstagande och lösningsorienterad person med stort engagemang i ditt arbete. Du drivs av att förändra och förbättra och detta gör du genom att skapa förtroende och goda relationer.

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska.

Krav på B-körkort

Tjänsten kan även innebära resor vid behov. Längden på resorna kan variera från någon dag, upp till en vecka, några gånger per år.

 

 

Ansökan

Skicka in din ansökan redan i dag!
Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

Har du frågor om tjänsten eller om företaget är du välkommen att kontakta Välinges IT-chef Jimmy Olofsson, via epost jimmy.olofsson@valinge.se.

Vid frågor rörande rekryteringsprocessen så kan du kontakta Marko Grbavac HR-chef, via epost marko.grbavac@valinge.se

Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan besättas innan angivet ansökningsdatum, så skicka in din ansökan omgående.

 

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://workspacerecruit.com/
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (13 dagar kvar)