Transportkoordinator till växande vChain

Transportkoordinator till växande vChain

Tjänstebeskrivning

Vill du bli en del av ett innovativt och expansivt företag? Drivs du av att erbjuda kunder det lilla extra och vill arbeta med transportlösningar? Bli en del av vChain redan idag!

vChain utökar nu sitt team och söker två drivna medarbetare som är intresserade av att gå in i rollen som transportkoordinator. vChain är ett företag i tillväxt och här läggs stor vikt vid högt engagemang och lösningsorienterad service i all kontakt med deras kunder. I rollen som transportkoordinator kommer du framförallt att:
  • Ta emot och utföra olika typer av transportbokningar åt vChains kunder
  • Bevaka, rapportera och ta action på eventuella avvikelser
  • Ha löpande kontakt med kunder för att ständigt hålla dem uppdaterade
Då mycket av kontakten med kunderna sker över telefon så är du en person som tycker det är roligt att ta samtal och inte är rädd för att lyfta luren. Tjänsten passar dig som kan identifiera dig med vChains värdeord snabbhet, engagemang och lösningsfokus. Du trivs i en kreativ och expansiv miljö där inget "sitter i väggarna" och du ges möjlighet att påverka och vara med på deras vidare utvecklingsresa.

Krav på person

Vi söker dig som har letar efter en ny möjlighet att utvecklas och som hela tiden drivs av att ge kunder så god service som möjligt. Får du ett ärende på ditt bord så är du en person som tar ansvar för detta hela vägen in i mål. För att komma in i den här rollen så ser vi att du till exempel har utbildat dig inom logistik och fått arbetslivserfarenhet från ett eller flera sommarjobb eller att du redan nu har något års erfarenhet från en liknande roll. För att lyckas i rollen som transportkoordinator ser vi vidare att du känner igen dig på följande punkter:
  • Mycket god kommunikationsförmåga i tal och skrift på engelska
  • Tidigare erfarenhet av transportbokningar
  • En positiv inställning till arbete och god förmåga till att ta egna initiativ
Det är meriterande om du har arbetat med tullhantering sedan tidigare samt även om du har tidigare erfarenhet av arbete i något transportbokningssystem. Du är vidare en lagspelare som ställer upp för dina medarbetare för att ni tillsammans ska nå ett så bra resultat som möjligt.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som transportkoordinator.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Rullande mellan 7.30-16.00, 8.00-16.30 och 8.30-17.00
Plats: Malmö

I den här rekryteringen samarbetar vi med PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på 073-353 75 21. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 10 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

vChain är en innovativ, integrerad och oberoende kunskapspartner där vi med ett stort engagemang och med proaktiv och lösningsfokuserad metodik skräddarsyr, bevakar och optimerar våra kunders globala transportflöden. Vi bryr oss om kundens försändelser precis lika mycket som de gör. Vi tar ansvar för alla frågor och våra kunder behöver aldrig påminna oss. Vi gör vårt jobb genom att bry oss om deras verksamheter. Vi vet vad vi behöver för att kunna vara vår kunds logistikavdelning. Om inte, så tar vi reda på det.

Sökord: Supply Chain, transportkoordinator, transport, transportbokningar