Reliningstekniker till Tubus System i Malmö

Reliningstekniker till Tubus System i Malmö

Är du en händig person som vill ha ett omväxlande och fritt arbete med eget ansvar?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom relining eller vill växa in i denna hantverkarroll och som vill bidra till hållbara fastigheter. Med en arbetsmetod av hög kvalitet bygger vi upp nya rörledningar i äldre befintliga system. Vi arbetar där rören finns vilket som regel innebär lägenheters kök, badrum och källarutrymmen. Ditt arbete är varierat och lärorikt, du får arbeta med problemlösning tillsammans med en kollega och möta nya människor dagligen.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat arbete med verktyg och maskiner då du först förbereder den äldre rörledningen och utför eventuella lagningar. Med sprayteknik bygger du sedan upp den nya rörledningen. Du hanterar också kamerautrustning för inspektion och dokumentering av arbetet. Du arbetar tätt ihop med en kollega och ni har servicebil till förfogande.

Som medarbetare hos oss genomgår du vår interna utbildning och certifiering i Tubus Systems reliningsmetod.

Om dig

Du har tidigare erfarenhet av ett praktiskt arbete, ex montör eller fastighetsunderhåll. Du har vana av att hantera olika verktyg. Du är en prestigelös lagspelare som gillar problemlösning och service. Du har ett driv i att komma framåt och uppskattar att ta ansvar i arbetet. Tidigare erfarenhet som reliningstekniker är starkt meriterande, men inget krav. Du har B-körkort och behärskar svenska väl.

Att arbeta på Tubus System

Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare, och vi vill att du har samma inställning. Vi värdesätter medarbetare som vill växa inom företaget och vill ge våra medarbetare rätt förutsättningar för att kunna ta ansvar och göra ett bra jobb. Det ger nöjda kunder som återkommer till oss. För att uppnå detta är kvalitet vår främsta ledstjärna i allt vi gör.

Kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag är en självklar del av dina anställningsvillkor.

Välkommen att växa med oss!

Skicka din ansökan direkt, då vi genomför intervjuer löpande.

(Sökord: relining, rör, vvs, bygg, montör, industri, bygg, lager, fastighetsskötare, teknik, ventilation, fastighetstekniker)

Om företaget
Tubus System är ett väl etablerat företag inom relining - renovering och förnyelse av rörledningar från insidan. Relining är en miljövänlig och effektiv stamrenovering som bidrar till hållbara fastigheter. Företaget lägger stort fokus på kvalitet och utveckling av verksamheten som idag omsätter ca 130 mkr. Tubus System startade 1998 och har idag ca 100 medarbetare som är verksamma i områdena runt Göteborg, Stockholm, Malmö, Borås, Lidköping och Luleå. Företaget är också verksamma internationellt med kontor i Nederländerna, Tyskland och Italien. Läs mer om Tubus System här
Mer info
Kontaktperson Tubus System AB
Email Mejla Tubus System AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tubussystem.varbi.com
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (7 dagar kvar)