Hoppa till innehåll
Tre logotyp

Senior Deputy Store Manager till 3butiken Triangeln i Malmö

Publiceringsdatum
06 december 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi står nu med öppna armar, redo att välkomna vår nästa biträdande Butikschef, eller Senior Deputy Store Manager som vi också kallar det, till 3Butiken Triangeln i Malmö! Vi söker dig som är en stjärna inom försäljning, har tidigare erfarenhet av coachning av medarbetare och som har ett stort intresse av att utveckla ditt ledarskap ännu mer.

Ditt nya jag, i vårt lag - En dag i butiken
Det är starten på en ny dag. Du och ditt team ser till att butiken är i ordning, städad och fin. Du sätter upp försäljningsmål, planerar dagen och håller dig uppdaterad kring vår senaste produktlansering och pågående kampanjer. Kanske har du under dagen ett möte med din chef där ni går igenom era resultat och det som står i fokus, eller så har du coachningssamtal med en av dina medarbetare. Snart tar du och teamet emot dagens första kund.

Som Senior Deputy Store Manager i 3Butik har du fokus på både din egen och teamets försäljning, kundnöjdhet, den dagliga driften och regelbunden coachning. Du lever vår kultur och är en förebild för andra. Tillsammans med ditt team strävar du efter att nå butikens budget och leverera kundmöten med hög kvalitet.

Om vi får gissa är du en som arbetar framgångsrikt inom försäljning idag, är en informell ledare och är redo för ditt nästa kliv i karriären. Vi se gärna att du har tidigare erfarenhet av administration och lagerhantering. Oavsett vilket så är vi säkra på att du är strukturerad, målinriktad och bra på att prioritera. Du är en skicklig problemlösare och gör det där lilla extra för att få saker att hända. Vi tror också att du har någon form av telekombakgrund för att trivas i den här rollen - och har du inte det, så ser vi fram emot att utmanas av dig!

På Tre blir du en del av en fantastisk företagskultur, med nära kontakt till hela säljorganisationen. Du får en trygg arbetsgivare som tar väl hand om sina medarbetare, vilket märks utifrån de utmärkelser vi årligen får (se exempelvis Great Place To Work och Karriärföretagen). Tre är en arbetsplats där individuell utveckling och intern rörlighet är ett av våra stora fokusområden. Med hjälp av drivna medarbetare, engagerade ledare och våra interna utbildningar ger vi dig förutsättningar att växa på Tre.

Ansökan
Låter det här som något för dig? Du ansöker enkelt genom att besvara urvalsfrågorna och bifoga CV. Vi undanber oss personligt brev. Vi tar emot ansökningar via denna annons och flitiga som vi är, så jobbar vi löpande med vår rekryteringsprocess.Det betyder att tjänsten kan bli tillsatt redan imorgon, så tveka inte att visa ditt intresse så snart du har möjlighet.

I den här rekryteringen genomför vi urvalstester och sedan bakgrundskontroll på vår slutkandidat, du får mer information om detta under rekryteringsprocessen.

Vid frågor kontakta ansvarig chef: Frida Johansson

Vi ser mycket fram emot din ansökan. Varmt välkommen till oss på Tre!

#LI-PRIORITY
Tre logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 dec. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
HR & Personal
Företagslogga