Hoppa till innehåll
Trademax logotyp

Trademax - Butikschef, Malmö

Ansök nu
Brinner du för försäljning och ledarskap? Letar du efter en spännande utmaning där resultat står i fokus? Vill du jobba på en av Sveriges snabbast växande möbel- och inredningsföretag? Då har vi utmaningen för dig!

Vi söker nu en butikschef till Svågertorp (Malmö) som är kedjans omsättningsmässigt största butik. Du är en person som drivs av utmaningen att arbeta mot uppsatta mål och som älskar försäljning. Ditt ledarskap kännetecknas av en sann framgångsanda genom att du sprider energi och och skapar motivation hos dina säljare.

Vidare ser vi att du blir en väsentlig del i dina säljares utveckling och behöver därför vara en stabil coach och en grym säljare! Du ska brinna för att ge högklassig service i varje kundmöte och är på så vis en förebild för ditt team.


Om tjänsten

Som butikschef hos oss på Trademax erbjuds du en spännande roll med resultat och engagemang i fokus. Tjänsten innebär ett operativt ansvar för butikens försäljning, drift och resultat. Vidare coachar och inspirerar du ditt team på ca 7 personer för att de ska trivas, utvecklas och nå resultat. Förutom kundmötet och driva den dagliga försäljningen, säkerställer du att rätt varor är på rätt plats, att butiken är påfylld och att exponeringen är optimerad för att göra butiken så framgångsrik som möjligt. Du kommer få ett stort mandat att driva butiken som om det vore din egen!


För att passa för och trivas i rollen ser vi att du är:
  • Resultatinriktad - du älskar att sälja och motiveras av goda försäljningsresultat och kämpar för att ständigt förbättras. Du är driven, engagerad och visar vägen för ditt team!
  • En coachande ledare - du är en stark förebild som genom engagemang och lyhördhet ställer tydliga krav på prestation och personligt ansvar.
  • Kundfokuserad - du är genuint intresserad av kundmötet, försäljning och förstår betydelsen av att av att leverera god service.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:
  • tidigare ledarerfarenhet från detaljhandeln där du haft budget- och personalansvar.
  • goda dokumenterade försäljningsresultat.
  • drivit försäljning mot tydligt uppsatta mål.
  • erfarenhet av att coacha medarbetare i säljprocess.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst hos Home Furnishing Nordic. Vi är ett bolag med hög prestationsnivå, stor drivkraft och höga mål där fokus ligger på möjligheterna. I din roll förväntas du bidra till företagets fortsatta tillväxt och utveckling.

Tjänsten är en tillsvidare-/provanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt vardagar, kvällar och varannan helg. Lönen är fast med möjlighet till bonus.

Kontakt och ansökan
Infinity HR
är vår partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Mårten Näsvall på mail: marten.nasvall@infinityhr.se eller telefon, 070-370 01 45.

Välkommen att söka tjänsten genom att använda ansökningsformuläret nedan. Intervjuer påbörjas vecka 41.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli och Furniturebox. Vi har även ca 35 fysiska butiker i Norden. BHG Group är en dynamisk och snabbt växande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen omsatte över 13 miljarder 2022 och växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare