Konsulter till TNG Techs nätverk i Malmö

Konsulter till TNG Techs nätverk i Malmö

TNG Tech söker intertimskonsulter till vårt konsultnätverk i Malmö. Vill du arbeta i uppdrag som konstruktör eller projektledare?

TNG Tech i Malmö söker nu konsulter till vårt interimsnätverk. Vill du som konstruktör, uppdragsansvarig eller projektledare få möjlighet att bredda ditt kontaktnät och få chans till nya uppdrag? I rollen som konsult hos oss på TNG Tech får du en fri roll med mycket eget ansvar på intressanta företag. Här kan du få en karriär utifrån dina behov och välja mellan kortare och längre uppdrag. Vi på TNG Tech söker interimskonsulter till vårt konsultnätverk inom TNG Tech. Varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen med din intresseanmälan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull nyckelperson som gör skillnad - särskilt som konsult. I din roll som konsult är det du som träffar våra uppdragsgivare och hanterar deras utmaningar, varje dag. Konsultrollen är en fri roll med mycket eget ansvar och varierande utmaningar i olika branscher. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer över din tid. Att jobba som konsult kan innebära en del tempoväxlingar, under vissa perioder är det mer intensivt och under andra betydligt lugnare.

Hos oss kommer du:
  • Trivas på jobbet!
  • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management.
  • Ha stora möjligheter till personlig utveckling och ambitiösa karriärsmöjligheter.
Dina arbetsuppgifter

Som konsult kommer du arbeta med uppdrag inom Production eller Engineering. Det kan exempelvis innebära jobb som:
  • Konstruktion, design och utveckling av tekniska lösningar eller produkter
  • Som projektledare sätter du upp projektmål, budget och tidplaner, samt hanterar projektmedlemmar och samarbetar med olika avdelningar och företag.
Värt att veta

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod, och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll - inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har - din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra) och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

För att lyckas som konsult på TNG Tech behöver du:
  • Du bör ha en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande relevant erfarenhet
  • Kunna kommunicera och presentera information på olika nivåer, liksom ha ett stort intresse för att skapa långsiktiga bra relationer.
  • Vara utvecklings- och resultatorienterad samt trivas med ett högt tempo, eftersom du ofta förväntas leverera resultat eller förändring på en begränsad tid.
  • Trivas i en roll med mycket eget ansvar och självständigt arbete, då du på många arbetsplatser kan vara den enda i din yrkesroll.
Vidare är det meriterande, men inte ett krav, om du har några års arbetserfarenhet inom ditt område, exempelvis inom konstruktion eller projektledning. Det vill säga att du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i.

Intresserad?

Detta är en annons för att bli konsult hos oss. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss på TNG Tech (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Vi sköter rekryteringsprocessen till varje uppdrag fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte kan ta emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Angelina Nilsson
Telefon 0768384163
Email Mejla Angelina Nilsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 8 feb 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech