Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Operativ inköpare till företag i Malmö

Ansök nu
Nyfiken på att jobba med inköp inom medicintekniska branschen? Sök konsultuppdraget som operativ inköpare hos ett företag i Malmö!

Vill du jobba i en bransch som gör skillnad och bidrar till att rädda liv? Som operativ inköpare hos ett företag i Malmö får du möjlighet till en spännande och varierande roll på ett trevligt och trivsamt företag. Här får du jobba med inköp, order och leveransplaner i nära samarbete med dina kollegor inom operativt inköp.

Detta är ett kortare konsultuppdrag för att täcka upp ett tillfälligt behov, med start omgående.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:
 • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
 • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
 • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter.
Dina arbetsuppgifter

Som operativ inköpare ansvarar du för att planera inköp, beställa produkter och hantera leveranser från ett 40-tal leverantörer till vårt lager. Det innebär att du:
 • Operativt ansvarar för inköp och leverans både från leverantörer och egen tillverkning.
 • Arbetar med order, leveransplaner, prognoser, lagernivåer och lageromsättning.
 • Analyserar systemdata och ser över tidigare ordrar och ledtider.
 • Samarbetar och kommunicerar internt med säljare och produktchefer, och externt med leverantörer.
 • Arbetar aktivt med att förbättra och effektivisera processer.
Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av TNG och uthyrd till det aktuella företaget. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i ca 2 månader med chans till förlängning.

Din arbetsplats är det aktuella företagets kontor i Malmö och du rapporterar till Supply Chain Manager. Du har många kontaktytor både internt med sälj- och produktorganisationen och externt med leverantörer. Du samarbetar nära dina fyra kollegor inom operativt inköp som även introducerar dig i ditt arbete. Viss möjlighet till hemarbete finns, men vi ser gärna att du är på plats större delen av tiden.

Våra förväntningar

För rollen som operativ inköpare söker vi dig som har:
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom inköp.
 • Goda system/datorkunskaper och gärna erfarenhet av arbete i något affärssystem.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation förekommer på båda språken.
Som person har du förmåga att koordinera ditt arbete genom att säkerställa precision, kvalitet och slutförande. Du kommunicerar väl och förmedlar budskap på ett tydligt sätt då du har många kontaktytor såväl internt som externt. Därför är du också duktig på att bygga och underhålla relationer. Du fattar sunda och genomtänkta beslut i de situationer som du hamnar i.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Mer info
Kontaktperson
Rebecca Andersson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare