Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

HR-konsult till framtida uppdrag i Skåne

Ansök nu
Är du HR-konsult och intresserad av uppdrag i Skåne? Bli en del av TNGs nätverk av interim-konsulter!

Driver du eget företag inom HR-området och vill jobba som underkonsult via oss på TNG? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!
TNG satsar just nu på att utveckla vårt samarbete med dig som underkonsult för att kunna komma med pricksäkra förfrågningar angående längre och kortare uppdrag på heltid såväl som deltid. Kanske utgår du från Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Lund eller Sjöbo och är intresserad av uppdrag i din närhet.

Vill du bidra med och utveckla din kompetens inom till exempel compensation and benefits, chefsstöd, arbetsrätt eller rekrytering?

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Att jobba som interim konsult via oss på TNG innebär varierande utmaningar och stort eget ansvar. Du avgör själv vilket typ av upplägg som passar dig och vilka uppdrag som du är intresserad av. Vi verkar i många olika branscher och kan erbjuda dig möjligheten att bredda ditt nätverk och öka dina chanser att hitta spännande nya utmaningar inom HR.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som HR-konsult varierar såklart från uppdrag till uppdrag men exempel på områden kan vara:
  • Förse chefer och ledning med operativ och strategisk support inom HR-området
  • Stötta i arbetsrättsliga frågor
  • Bidra till kompetens- och organisationsutveckling
  • Stötta cheferna i rekrytering av nya medarbetare
  • Hantera rehabiliteringsärenden
  • Arbeta med employer brandingfrågor
Värt att veta

Som interimskonsult på TNG kommer du ingå i vårt konsultnätverk och vi kommer matcha dig med inkommande förfrågningar.

Kompetenta konsultchefer kommer agera bollplank och stötta dig när du är ute på uppdrag via oss.

I den här rekryteringen är det TNG som sköter hela rekryteringsprocessen fördomsfritt och kompetensbaserat. Du ansöker därför jobbet anonymt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev. Med en kort text i vårt enkla ansökningsformulär kan du istället motivera ditt intresse för tjänsten och besvara relevanta frågor om din kompetens.
I steg 2 och 3 kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:
  • F-skattsedel
  • Utbildning inom HR-området
  • Erfarenhet av tidigare arbete inom HR-området
Som person är du flexibel, lösningsorienterad och stresstålig och du har förmågan att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson
Sofia Axelsson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare