Business Analyst till välkänt företag i Malmö

Business Analyst till välkänt företag i Malmö

Business Analyst med erfarenhet av projektledning till välkänt företag i Malmö

Vill du som Business Analyst jobba i en projektledande roll på ett internationellt bolag? Bli del i ett team som jobbar med ett tydligt hållbarhetsfokus och bidra med din erfarenhet inom projektledning.

Ditt anställningserbjudande

Här får du chansen att jobba i ett internationellt välkänt företag med att utveckla delar av organisationen. Du blir del i ett projektteam där ni jobbar i nära samarbete för att utveckla processer kopplade till hållbarhetsområdet. Arbetet utförs med hjälp av företagets verktyg och processer som redan finns på plats.

Dina arbetsuppgifter
  • Anordna workshops
  • Utforma processer och dokumentation
  • Utforma arbetsrutiner
Värt att veta

Rollen är placerad i Malmö. Uppdraget är tänkt att pågå i 12 månader. Tänkt startdatum är 1a maj 2023.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen tror vi att du behöver vara analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt. Då stor del av arbetet sker i nära samarbete med dina kollegor är det viktigt att du tycker om att kommunicera och samarbeta med andra, samtidigt som du är ansvarstagande för ditt eget arbete. Vidare tror vi att du drivs av se resultat.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Sofia Axelsson
Telefon 0707498427
Email Mejla Sofia Axelsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Projektledare, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/