Hoppa till innehåll
TePe Munhygienprodukter AB logotyp

Underhållstekniker till TePe i Malmö!

Ansök nu
En roll för dig som älskar att mecka och få saker att fungera fullt ut! 

Älskar du möjligtvis att mecka med bilen? Eller är det kanske brödrosten som du försökt laga där hemma när den gått sönder? Oavsett vad du försökt laga så är det dig vi söker... dig med passion för mekanik! 

I rollen som Underhållstekniker... 

är du otroligt viktig för oss, då vår produktion står still utan din kompetens och närvaro. I våra lokaler finns ca 55 olika maskiner som rullar dygnet runt för att producera munhygiensprodukter av bästa kvalitet, så här finns en spännande variation av maskiner och utmaningar. Du är en del av ett större team som tillsammans ser till att lösa de utmaningar som uppstår och bidra till ständigt lärande. 

Några av dina viktiga arbetsuppgifter är: 

  • När en operatör märker att någon inte är som det ska, så loggas en arbetsorder och du kommer inflygande som superhjälten med din röda cape och börjar felsöka. 

  • Mestadels kommer du hantera finmekanisk utrustning och pneumatik, och självklart så vill du helst inte ge dig förrän allt fungerar som det ska igen. 

  • Någon gång i veckan ombyggs någon maskin då vi ändrar från en färg och storlek till en annan, och här är du med och hjälper till. 

  • För att vi ska kunna fatta beslut på fakta och siffror är dokumentation något som måste ske löpande, hur stort eller litet arbetet på en maskin har varit. Då vet vi helt enkelt om en maskin är lönsam eller om det är dags att tänka om.  

Satsar du på oss så satsar vi på dig! För att lyckas i rollen som Underhållstekniker... 
  • Behöver du främst ha ett stort intresse för mekanik, vilket syns i både yrke och hobby! 

  • Sen så behöver du ha rätt personliga egenskaper vilket präglas av att du ständigt vill lära dig nytt. Du ger dig inte förrän du lyckats och att du är en teamspelare som ser till helheten och allas bästa! 

  • Vi vill gärna att du varit i någon typ av produktion sedan tidigare och förstår hur flödena kan se ut. 

  • Har du med dig pneumatik är det toppen men inget måste, då vi kan utbilda dig. 

  • Att du har goda kunskaper i svenska och engelska. 

TePe Munhygienprodukter AB... 

grundades av familjen Eklund 1965, och är ett internationellt företag med huvudkontor i Malmö, Sverige. TePe har 460 anställda och en omsättning på 1084 MSEK (2022). Baserat på hållbar innovation och en vision om friska leenden för livet, erbjuder TePe ett komplett sortiment av produkter och lösningar för en god munhälsa, utvecklade i samarbete med tandvårdsexpertis. TePes munhälsoprodukter marknadsförs av dotterbolag och distributörer i 80 länder och säljs via tandläkarmottagningar, apotek, e-handel och detaljhandel. För mer information, besök www.tepe.com 

För att söka rollen... 

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 15/10 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

I den här rekryteringen samarbetar med TePe med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se 

Anställning hos: TePe 

Lokalisering: På TePe´s huvudkontor i Malmö 

Omfattning: heltid 

Skift: 06.00-14.00 (varannan vecka) måndag-fredag  

14.00 - 23.00 (varannan vecka) måndag - torsdag  

Start: enligt överenskommelse

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare