Hoppa till innehåll
Telepass AB logotyp

Senior trafikledare

Publiceringsdatum
28 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Albelon Muriqi
Email
Som Trafikledare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att via våra trafikledningssystem och telefon övervaka och trafikleda de fordon som är ute i trafik. Rollen innebär en löpande och stöttande dialog med alla förare ute i trafik. Du hanterar Telepass trafik i realtid och ser till att den flyter på i bästa möjliga mån. Du medverkar även i att optimera beräkningen av antal fordon som ska vara ute och köra och finner lösningar för att aktivt hålla fordonen "igång".

Denna roll är för dig som vill ta nästa steg och har en förmåga med att både trafikplanera och trafikleda för maximalt utnyttjande både för resenärer och förare.

Nu behöver vi dig som vill jobba heltid där arbetstiderna är varierande och skiftar mellan 06:00-22:00, måndag-fredag och 08:00-20:00 på helg och röda dagar.

Anställningen är tillsvidare och inleds med provanställning sex månader.

Din bakgrund
  • Du har erfarenhet som trafikledare, taxitelefonist eller liknande och är redo för nästa karriärsteg.
  • Du är en mästare på multitasking och trivs i en miljö där snabba beslut är en del av vardagen.
  • Du är tålig och kan hantera stressade situationer med förståelse och professionalitet.
  • Du är flytande i svenska i både tal och skrift och har mycket god IT-kompetens.
  • Du är lösningsorienterad med affärssinne och har förmågan att växla mellan operativ och strategisk trafikledning.
Meriterande
  • Erfarenhet från arbete med ledande trafikledningssystem är en stark merit.
  • Lokalkännedom om Malmö är fördelaktigt.
Anställningen inleds med en sex månaders provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Vi erbjuder dig
Hos Telepass erbjuds du ett meningsfullt arbete i en verksamhet som värnar om respekt, omtanke och eget ansvar. För oss är det viktigt att vara en inkluderande arbetsgivare och vi ser mångfald som en stor styrka. På vårt kontor i Malmö möts du av stort engagemang och entreprenörskap. Här är det kort väg till beslut och det finns ett stort utrymme för dig som vill lyfta idéer och initiativ. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi firar gärna våra framgångar.

Förutom möjligheten att arbeta med ett betydelsefullt uppdrag, erbjuder vi våra medarbetare en trygg anställning med kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt friskvårdsbidrag. Vi arbetar också aktivt med intern utveckling där du som medarbetare har möjlighet att gå vidare inom olika delar av verksamheten.

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår affärsutvecklare Albelon Muriqi på albelon@telepass.se. Vi ser fram emot din ansökan!
Telepass AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 dec. 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telepass AB erbjuder nytänkande inom offentliga och privata persontransporter. Kvalitet och miljö i fokus tillsammans med välmående motiverad personal. Telepass ledningssystem är ISO-certifierat inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö i syfte att leverera en tjänst som är utöver det vanliga

Telepass finns representerade i södra Sverige med c:a 500 anställda, över 400 fordon och en årsomsättning på runt 600 MSEK.

Med dessa siffror är vi marknadsledande i vår del av landet på omsorgsresor.
https://telepass.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Helsingborg
Transport & Logistik
Företagslogga