Hoppa till innehåll
Tedelektro AB logotyp

Industrielektriker

Publiceringsdatum
31 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mattias Fabricius
Email
Tedelektro håller på att expandera och vi behöver fler konsulter. Du kommer att arbeta som inhyrd konsult mot våra kunder i Sydvästra Skåne med omnejd.

Vi söker en elektriker med god samarbetsförmåga och initiativkraft som är drivande, självständig och har en positiv anda. Våra kunder står i fokus varför det är viktigt att du har lätt för kommunikation med andra människor.

Tjänsten innebär hantering av både gamla och nya elsystem där du kommer utföra löpande underhåll, felsökning, reparationer och nyinstallationer. Som konsult kan det bli aktuellt att arbeta hos olika kunder och uppdragen kan variera från 1 vecka till flera år beroende på kund.

Som person känner du stort ansvar för ditt arbete, du är strukturerad, noggrann, punktlig och har lätt för att anpassa dig till nya arbetsuppgifter och situationer.

Vi vill att du:
  • Är utbildad elektriker med minst 2-5 års arbetslivserfarenhet i yrket
  • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Kan följa skriftliga och muntliga instruktioner
  • Har körkort B
  • Merit: skåpsbygge
Vi erbjuder

Att arbeta hos oss på Tedelektro innebär att arbeta tillsammans med de bästa i branschen. Långsiktigheten i våra relationer och strategier tillsammans med vår affärsidé gör oss till en trygg, stabil och uppskattad arbetsgivare. Gillar man frihet under ansvar är Tedelektro den ideala arbetsplatsen.

Vi arbetar mycket för att vår personal skall trivas och känna samhörighet vilket innebär en hel del gemensamma aktiviteter, korta beslutsvägar och individuella lösningar.

Vi hanterar ansökningar efter hand under ansökningsperioden.
Tedelektro AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 dec. 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tedelektro AB ingår som en del i Tedkopgruppen under Tedkomp AB.
Tedkomp AB är en mycket expansiv företagsgrupp med ett hundratal konsulter i bolagen Tedekektro AB, Tedsenryd Service AB, Tedadmin AB och Tedkompile AB. Företaget grundades 2003 av erfarna industrialister som såg en potential att effektivisera konsultbranschen. Vår affärsidé är att inom valda kompetensområden förse våra kunder med de bästa konsulterna till marknadens bästa priser.


Vi arbetar idag inom områdena Industriteknik och IT, inom ett antal olika specialistområden.Stämning är familjär och omtänksam och det finns stora möjligheter att påverka sina arbetsuppgifter och utvecklas med företaget.

Liknande Jobb

Osby
Industri & Anläggning
Företagslogga
Helsingborg
Industri & Anläggning
Företagslogga