Hoppa till innehåll
Ansök nu

Fältsäljare
Malmö

Tebo Byggtillbehör söker en relationsstark säljare med hög servicegrad. Nu får du chansen att bli en del av ett sammansvetsat säljteam där dina synpunkter och idéer värdesätts.

Vad har Martin Palmkvist, VD, att säga om Tebo?

"På Tebo bryr vi oss om varandra på ett personligt plan och det smittar av sig på våra kunder och självklart på våra medarbetare. På Tebo strävar vi efter att ständigt utvecklas och erbjuda ett attraktivt sortiment i en bransch som alltid utvecklas."

Läs mer om vad Martin och hans kollega har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/tebo-byggtillbehor

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en distriktsansvarig säljare för södra Sverige som kommer att arbeta mot återförsäljare och slutförbrukare inom byggfackhandelDu kommer framför allt ansvara för att utveckla de befintliga kundrelationerna, men även skapa nya affärer. Tjänsten innefattar produktdemonstrationer, teknisk rådgivning samt att vara aktiv säljhjälp. Du arbetar mot uppsatta mål och budgetar, både inom projekt och under eget ansvar.

Ditt distrikt innefattar Skåne, Kronoberg, Blekinge och Kalmar län med fokus på Malmöregionen. Du utgår hemifrån och har daglig kontakt med säljteamet i Sverige, du rapporterar direkt till VD.

Vi erbjuder
Som säljare hos oss blir du en del av ett positivt och sammansvetsat säljteam som gemensamt utvecklas och kämpar tillsammans. Vi är ett växande företag med stark marknadsposition och en eftertraktad produktportfölj, här får du jobba med kvalitetsprodukter riktade mot proffsen. Din kompetens och service efterfrågas och uppskattas av kunderna som du bygger långvariga relationer med.

Din profil
Vi söker en relationsstark säljare som har stor vana av att var ute på fältet och bearbeta kunder. Har du arbetat i liknande bransch med återförsäljarkunder inom bygg/ industri är det meriterande.
Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet som distriktsäljare / fältsäljare
  • Ett hantverksintresse samt hög servicenivå, vilket är viktigt för att lyckas och trivas i rollen
  • B-körkort

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Kim Storm på telefon 031-7045182. Urval och intervjuer sker löpande.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

Företagsinformation
Tebo Byggtillbehör utvecklar och marknadsför specialprodukter för professionella hantverkare inom bygg och industri. Tillsammans med egna och utvalda partners varumärken erbjuder vi en unik och innovativ produktportfölj. Vårt mål är att alltid leverera högsta kvalitet och våra styrkor ligger i en innovativ produktutveckling, hög aktivitet och en mycket hög service. Vi ska leva upp till detta i varje möte, varje dag och fortsätta att utvecklas nära marknaden och kunderna.

Tebo Byggtillbehör är en del av Byggtilbehørs Gruppen AS och drivs av VD Martin Palmkvist tillsammans med ett 20-tal anställda och både kontor och lager återfinns i Rosersberg, norr om Stockholm.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 nov. 2023 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare