Hoppa till innehåll
Sysav logotyp

Medarbetare till återvinningscentral (behovsanställning) VÄST

Ansök nu
Avdelning Återvinningsanläggningar omfattas av anläggningen på Spillepeng i Malmö samt ytterligare fyra moderna avfallsanläggningar, våganläggningar och omlastningsstationer. Inom avdelningen består den huvudsakliga verksamheten av sortering, kompostering, lagring, vattenrening, energiutvinning och omlastning. Dessutom ingår 16 återvinningscentraler för hushållens grovavfall. Genom att återvinna avfall bidrar Sysav till en hållbar avfallshantering.

Varför arbeta på Sysav?
På Sysav bidrar du till en hållbar värld där så mycket som möjligt tas tillvara. Hos oss får du en arbetsplats där ett tillitsfullt och lyhört ledarskap och medarbetarskap premieras. En hybrid arbetsplats, när det är möjligt, samt balans mellan arbete och fritid, är viktigt för många av våra medarbetare och därför även för oss.

Din roll
  • Täcka upp vid frånvaro av ordinarie personal
  • Informera och hjälpa kunder i sorteringsfrågor avseende avfall
  • Svara för drift, skötsel och renhållning av återvinningscentralen
  • Sälja Sysavs planteringsjord och ta betalt för företagsbesök
  • Agera kontaktperson gentemot entreprenörer och transportörer
  • Administrativa sysslor som att dokumentera statistik och beställningar
Viktiga erfarenheter
Du ska ha lämplig gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens. Du bör ha erfarenhet från servicesektorn eller motsvarande.
Du har förmåga att både samarbeta i grupp och att ta ett individuellt ansvar.
Engagemang i miljöfrågor ses som en merit.
Personliga egenskaper vi efterfrågar är bland annat förmågan att planera och strukturera ditt arbete, ordningssinne, pedagogisk läggning samt förmåga att behålla lugn i stressiga situationer. Du ska ha en god nivå i att tala och skriva det svenska språket.

Körkort och goda datorkunskaper är krav.

Meriterande
Förarbevis C7 Teleskoplastare eller Hjullastare godshantering är en merit.

Om ansökan
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2024-03-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Anställningsform
Behovsanställd under på Sysavs Återvinningscentraler främst i sydvästra Skåne. Här ingår återvinningscentralerna i Malmö, Lund, Staffanstorp, Kävlinge, Trelleborg, Skurup, Svedala och Lilla Hammar.
Tillträde enligt överenskommelse.

Ort
Återvinningscentraler i sydvästra Skåne.

Mer information
Frågor om tjänsten kan ställas till områdescheferna Ulf Lindeblad tfn 040-635 19 52, epost ulf.lindeblad@sysav.se, Patrik Lövgren tfn 040-635 2665, epost patrik.lovgren@sysav.se eller Magnus Nilsson tfn 040-635 26 29, epost magnus.nilsson@sysav.se.

Se en film med en av våra medarbetare som berättar om hur det är att arbeta på återvinningscentral:

Möt våra medarbetare | Sysav - tar hand om och återvinner avfall
Sysav logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 mars 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sysav bidrar till en hållbar värld där så mycket som möjligt tas tillvara. Vi omhändertar avfall, avgiftar, förädlar och för tillbaka resurser till samhället. Vi skapar också insikt kring hållbar konsumtion och visar vägen för branschen genom innovativa lösningar.Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region - tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner.