Hoppa till innehåll
Sydvatten AB logotyp

Projektledare inom ledning/anläggning

Ansök nu
Till vår Teknikavdelning söker vi nu en projektledare som kommer att ha en viktig roll i de stora satsningar som ska göras de kommande åren för att kunna fortsätta ha dricksvatten av högsta kvalitet i våra kranar.

Vi söker nu dig som motiveras av att ingå i ett samhällsbyggnadsföretag som arbetar med något av det viktigaste vi har – dricksvatten!

Tilltalas du av tanken att arbeta brett med varierade arbetsuppgifter från projektering till färdig och driftsatt anläggning?

Känner du igen dig i beskrivningen så är du varmt välkommen att söka tjänsten hos oss på Sydvatten!

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, medborgarfokus, produkt- och verksamhetsutveckling samt vara en attraktiv arbetsgivare. Du får goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. God gemenskap med många olika aktiviteter både på och efter arbetstid förekommer. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och kvalifikationer projektledare vattenledning/anläggning
Sydvattens projekt för att säkra framtidens dricksvattenförsörjning omfattar ett stort antal områden, som processanläggningar, ledningar, pumpstationer och reservoarer. Vi driver också renoveringsprojekt av befintliga anläggningar och säkerhetsprojekt. Vi ser framför allt ett behov att förstärka gruppen på ledningssidan men du kommer också att arbeta i andra typer av projekt.

Du har civil- eller högskoleingenjörsutbildning, gärna med inriktning Samhällsbyggnad, Väg och vatten eller liknande. Du kan också ha tillägnat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet, till exempel som projektledare inom anläggning eller i entreprenadverksamhet. Kunskaper i entreprenadjuridik är meriterande. Du kommer från början att både självständigt driva egna projekt och arbeta som stöd åt andra projektledare. På några års sikt ser vi att du på egen hand projektleder såväl små som mycket stora projekt inom Sydvattens olika teknikområden.

Du är van vid att ta ett självständigt ansvar och trivs med att koordinera och leda olika aktörer i arbetet. Du är en driven och ödmjuk person som har förmåga att vinna förtroende och skapa goda relationer både internt och externt. Du har en god kommunikationsförmåga och är bra på att strukturera och planera. Självklart kan du uttrycka dig väl i skrift.

Projektledare på Sydvatten
Sydvattens Projektgrupp ingår i Teknikavdelningen och består idag av nio personer med olika specialområden och erfarenheter. Du kommer till en öppen organisation med ett positivt arbetsklimat som arbetar mycket nära de andra verksamheterna inom Sydvatten. Det blir många kontaktytor inom företaget och du blir en del av ett kompetent team med ett starkt engagemang för att arbeta med vårt viktigaste livsmedel.

Tjänsten är placerad vid huvudkontoret i Hyllie, Malmö men som projektledare kan din arbetsplats också komma att vara där projekten utförs.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Anställning vid Sydvatten AB är säkerhetsklassad varvid en registerkontroll kommer att utföras innan anställning.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta projektchef Max Persson, tfn 010-515 10 23.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Sydvatten AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2023-09-30. Löpande urval tillämpas så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sydvatten AB är ett kommunägt företag som producerar dricksvatten till nästan en miljon invånare i västra Skåne. Bolaget bildades 1966 och är i dag en av Sveriges största dricksvattenproducenter. Sydvatten äger och driver Bolmentunneln, de två vattenverken Ringsjöverket och Vombverket samt huvudledningssystemet för distributionen av dricksvatten. Genom samarbetet i Sydvatten kan de 17 delägarkommunerna garantera sina invånare, skolor, sjukhus och företag en säker, hållbar och kostnadseffektiv dricksvattenförsörjning.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare