Hoppa till innehåll
Sydsvenska Hem logotyp

Sydsvenska hem söker Drift/Fastighetstekniker till Malmö och Staffanstorp med omnejd

Publiceringsdatum
23 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en proaktiv problemlösare som trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Har du erfarenhet av drift och skötsel av fastigheter och då också viss kunskap inom VVS, el, och/eller styr- och reglerteknik? Då har vi drömjobbet för dig! Sydsvenska Hem är det lilla personliga företaget med de stora perspektiven.

Sydsvenska hem söker Drift/Fastighetstekniker till Malmö och Staffanstorp med omnejd
Om tjänsten

Du kommer att arbeta brett inom fastighetsteknikens område och ansvara för att optimera den dagliga driften i våra fastigheter. Dina främsta arbetsuppgifter är tillsyn och skötsel, förebyggande drift - och underhållsarbete samt felavhjälpande underhåll. Du förväntas ha god kännedom om bland annat systematiskt brandskyddsarbete och fastighetsteknikens områden ventilation, VS, styr och reglerteknik och el. Du kommer i grupp med annan driftpersonal, utgår från ett driftkontor i Malmö men förväntas arbeta självständigt för att lösa de flesta arbetsuppgifter och utmaningar. Vidare har du god dator- och Microsoft office vana.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning i 6 månader. Tjänsten är på 100% med arbetstid måndag-fredag kl 7-16. Jour kan förekomma efter överenskommelse med närmaste chef.

Du rapporterar till teknisk förvaltare som även alltid finns tillgänglig för att stötta dig i ditt arbete.

Din bakgrund

Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som fastighets/drifttekniker. Du har en driftteknisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har också god datorvana och B-körkort.

Din personlighet

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi söker därför medarbetare som passar med Sydsvenska hems värderingar. Detta innebär bland annat att du trivs med att jobba i högt tempo och föränderlig miljö. Du är rak och ärlig samt har förmågan att möta arbetskamrater, hyresgäster och leverantörer på ett professionellt och ödmjukt sätt. Vidare har du ett genuint intresse av fastighetsteknik samt vilja och förmåga att hjälpa andra.

På Sydsvenska Hem AB erbjuds du en arbetsplats med högt i tak och korta beslutsvägar. Vi är ett bolag i tillväxt och vi har en målsättning om en arbetsplats där vi dagligen utmanas, stöttar varandra och utvecklas tillsammans.

Om oss

Sydsvenska Hem AB, är ett svenskt fastighetsbolag som äger 29 fastigheter huvudsakligen i Skåne. Bolaget bildades i december 2015 och förvaltar en fastighetsportfölj som främst består av handels- och samhällsfastigheter, bostäder, kontor, industrier och kommersiella lokaler. Beståndet omfattar cirka 80 000 kvm. Bolagets aktier handlas på Spotlight Stock Market sedan den 6 april 2016.

Vi förvaltar och utvecklar fastigheter inom alla segment och vårt huvudkontor ligger i Malmö. Vårt fokus ligger på Skåne och vår målsättning är att vara ett långsiktigt arbetande fastighetsbolag som skapar starka relationer till sina kunder genom aktiv förvaltning och utveckling av våra fastigheter.

Besök oss på  www.sydsvenskahem.se.

För att söka tjänsten 

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är 2024-03-15.

Frågor om tjänsten besvaras av teknisk förvaltare Emir Bosnjakovic Mail: emir.bosnjakovic@sydsvenskahem.se
Telefon: 0733-885811

Anställning hos: Sydsvenska Hem AB. Arbetsort är Malmö och Staffanstorp med omnejd.
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Sydsvenska Hem logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 mars 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren