Hoppa till innehåll
Sydsten AB logotyp

Erfaren ekonomiassistent till Sydsten i Malmö

Publiceringsdatum
15 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Meritmind, Brightby rekryterar för Sydsten´s räkning en rutinerad ekonomiassistent som i huvudsak kommer att ansvara för bolagets kundreskontra. Du behöver flera års erfarenhet av kundreskontra, vara en trygg och initiativtagande person som drivs av att få ta eget ansvar. Du kommer ingå i ett produktivt team om 5 personer på ekonomiavdelningen där var och en har sitt ansvarsområde men där man arbetar sammansvetsat för att nå uppsatta mål.

Om Sydsten

Företaget AB Sydsten ägs till 50 % av Skanska Sverige AB respektive Unicon A/S, Danmark.
Både teknik och utbud har avancerat med åren. Idag står företaget stadigt på flera ben - man tillverkar och säljer krossprodukter och betong samt förmedlar sedan några år också ett stort utbud av prefabricerade produkter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvarig för det löpande arbetet avseende kundreskontra
  • Boka transaktioner
  • Stämma av bankkonto, både svenska och utländska
  • Ändra valutakurser
  • Påminnelser
  • Kreditkontroll
  • Manuell fakturering
  • Behjälplig vid bokslut

 

Kvalifikationer och erfarenhet

För att trivas i rollen bör du vara en erfaren ekonomiassistent med flera års erfarenhet av kundreskontra och vara stabil, trygg och självgående i det dagliga löpande ekonomiarbetet. Det är en fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat i ett större integrerat affärssystem samt att du arbetar på god nivå i Excel.

Personliga egenskaper

Du bör vara genuint intresserad av ekonomi och siffror, tycka om att arbeta strukturerat, vara detaljorienterad och initiativtagande. Vi tror att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team då du är positiv och ansvarsfull.

 

Ansökan:
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Helena Möller på helena.moller@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Sydsten AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 april 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren