Hoppa till innehåll
Sydsten AB logotyp

Ekonomiassistent på deltid till Sydsten i Malmö

Publiceringsdatum
15 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Meritmind, Brightby rekryterar en deltidstjänst (50-60%) för Sydsten´s räkning. Vi söker en rutinerad ekonomiassistent som i huvudsak kommer att ansvara för leverantörsreskontra. Du behöver flera års erfarenhet av leverantörsreskontra och vara en positiv person som tycker om att ge god service. Du kommer ingå i ett produktivt team om 5 personer på ekonomiavdelningen där var och en har sitt ansvarsområde men där man arbetar sammansvetsat för att nå uppsatta mål.

 

Om Sydsten

Företaget AB Sydsten bildades 1969 och ägs till 50 % av Skanska Sverige AB respektive Unicon A/S. Danmark.
Både teknik och utbud har avancerat med åren. Idag står företaget stadigt på flera ben - man tillverkar och säljer krossprodukter och betong samt förmedlar sedan några år också ett stort utbud av prefabricerade produkter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hela fakturaflödet
  • Påminnelser
  • Manuell hantering av fakturor
  • Bokföringsorder
  • Lägga upp nya leverantörer
  • Momsredovisning
  • Avstämning av konto
  • Effektivisering av leverantörsfaktureringen
  • Inköp
  • Kontakt med leverantörer

 

Kvalifikationer och erfarenhet

För att trivas i rollen bör du komma från en liknande tjänst där du stimulerats av uppgifterna enligt ovan samt att du är självgående. Du tycker om att driva processer framåt och i det dagliga löpande ekonomiarbetet är du den som får saker att bli gjorda. Det bra om du har erfarenhet av att ha arbetat i ett större integrerat affärssystem samt att du arbetar på god nivå i Excel.

Personliga egenskaper

Du bör vara genuint intresserad av ekonomi och siffror, detaljorienterad, nyfiken och initiativtagande. Vi tror att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team då du är positiv och ansvarsfull.

Ansökan:
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Helena Möller på helena.moller@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Liknande Jobb

Sydsten AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 april 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren