Säljare

Säljare

Vi stärker vårt säljteam och söker nu

Säljare - Förråd
Malmö

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos oss är du en nyckelspelare hos kunder som har direktförsörjning av förbrukningsartiklar till deras arbetsplatser genom förråds-, skåps-, och/eller containerlösningar. Din uppgift blir att se till att dessa underhålls, inventeras och fylls på kontinuerligt efter kundens önskemål.

Du kommer också jobba med att fånga upp förfrågningar, samt identifiera nya affärsmöjligheter och lösningar för kunden. Du arbetar nära kundansvariga inne- och utesäljare för att säkerställa affären och kundens behov på bästa sätt. Arbetet som säljare passar dig som trivs i en varierande vardag där du får arbeta både administrativt och operativt ute hos kund.

Tillsammans med kundansvarig utesäljare kommer du jobba med att identifiera behov och nya affärsmöjligheter tillsammans, samt utveckla och etablera en långvarig relation med kund.

Du utgår ifrån kontoret i Malmö och rapporterar till regionansvarig säljchef.

Vad säger Andreas Malmström, försäljningschef operativ försäljning Sverige, om företaget?

"Vi är en stark aktör i branschen med högt kundfokus, mycket energi och glädje. Vi har roligt på jobbet där vi firar segrar och lyfter fram bra prestationer. Efter en period med mycket förändring när vi gått samman Swedol, Tools och Grolls, gasar vi nu fullt för att tillföra högsta möjliga värde för våra kunder.

Med våra varumärken skapar vi nu marknadens bästa och mest konkurrenskraftiga erbjudande - ett arbete som vi aktivt involverar våra medarbetare i. Vårt mål är att bli oslagbara - som leverantör till våra kunder och som arbetsgivare till våra medarbetare."

Vi erbjuder
Swedol, TOOLS och Grolls som är en del av Alligo står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Bolaget arbetar också kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå.

Vem trivs här?
Till rollen som säljare söker vi dig som är energisk, utåtriktad och duktig på att etablera och upprätthålla relationer. Du har ett stort driv, engagemang och intresse för att göra affärer och att sälja. Du har god initiativförmåga, är resultatorienterad, sätter upp höga mål och strävar efter att uppnå dem.

Du som söker rollen som säljare är självgående och van vid att strukturera upp och ta eget ansvar för dina uppgifter och driver processer framåt. Du förstår också vikten för att arbeta tillsammans med kollegor för att uppnå bästa resultat.

Kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna inom branschen
  • Du är självgående, arbetar strukturerat, noggrant och ser dig själv som en lagspelare som förstår vikten av samarbete
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska
  • Du har B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Muñoz, du når Alexandra på tel. 08-514 816 45.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Alligo är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 10 miljarder kronor 2021 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.

Mer information om samgåendet kan du läsa om på www.alligo.com

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 11 maj 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!