Account Manager till SWATAB i Malmö!

Account Manager till SWATAB i Malmö!

Säljare sökes med stort driv och tålamod!

Tänk dig följande...Du har en produkt som aktivt bidrar till den klimatomställning vårt samhälle behöver! Det finns dock ett problem... dina kunder vet inte om att produkten finns eller att de behöver den! Detta går du fullständigt i gång på och ser till att börja bearbeta ansvariga i kommunen. Intresse väcks och hen sätter dig i kontakt med lokalvårdande personal, som blir mycket intresserade och skickar dig vidare till det upphandlade Lokalvårdsbolaget som i sin tur låter sin städledare ta aktion, som får sina lokalvårdare att testa produkterna. Ett år senare har din ihärdighet och kämpaglöd gjort att skolorna i kommunen nu är kemikaliefria! Går du i gång på detta har vi rollen för dig!

Lokalisering: På vårt huvudkontor i Malmö som bas. Din region sträcker sig upp mot Göteborgs breddgrader, med ca 30-40 övernattningar om året!

I rollen som Account Manager...

hos SWATAB blir du en del av ett bolag med stora ambitioner! Vi bidrar till minskad kemikalieanvändning genom en patenterad produkt, och utnämndes till ’Climate Solver 2017’ av Världsnaturfonden och har fått flera andra utmärkelser och erkännanden. Vidare är ambitionerna att bli världsledande! Vi är inte där ännu, endast i startgroparna, och just därför är din roll otroligt viktig och avgörande för framgång!

Du kommer att sälja vår huvudprodukt DIRO® och dess tillbehör. DIRO® tvättar rent med hjälp av enbart vatten och utmanar branschen som präglas av såväl föroreningar som avfall. Dina kunder är i huvudsak kommunala och privata städbolag, kommuner, skolor, tvätterier, hotell samt återförsäljare.

Några av dina ansvarsområden:

 • Vara med och bygga upp vår kundstock och arbeta för långsiktiga relationer med såväl kunder som återförsäljare.

 • Dagligen kartlägga kunderna och leta dig fram till rätt personer som kan fatta beslut. Vi prioriterar vi kvalitet framför kvantitet i våra kundmöten.

 • Bedriva en klassisk säljcykel som börjar med en första kontakt, till att slutligen vårda och fördjupa samarbeten.

 • Vara på plats på mässor som vi eller våra återförsäljare har arrangerat

 • Då vi är ett startup bidrar du med strategier samt genomförande, då vi alla i bolaget är högst operativa och kämpar tillsammans!

För att lyckas i rollen som Account Manager har du...
 • dokumenterad försäljningserfarenhet från b2b, där du sålt och förhandlat med personer på alla olika nivåer

 • vana av att bedriva försäljning mot kommuner ser vi det som ett stort plus

 • lätt för att ringa kalla samtal eftersom du, trots din erfarenhet, inte kommit bort från att få en kick av att skapa nya relationer och affärer

 • ett intresse och förmåga att med enkelhet lära dig om tekniska produkter

 • flytande kunskaper i svenska och klarar dig bra på engelska

Din personlighet är väldigt viktig för oss!
 • Du är en person som aldrig ger dig och som älskar att utmana dig själv men även dina kunder

 • Du är trygg i din kommunikation och kan göra det komplicerade enkelt att förstå.

 • Du har samtidigt ett tålamod då en affär kan stängas efter några månader, men likväl efter år av bearbetning

 • Du är självgående och tar personligt ansvar för att driva ditt arbete framåt och se till att det levereras på bästa sätt

 • Du är en entreprenör som får en kick av att saker inte alltid finns på plats, utan du får vara med och skapa och göra stor påverkan

 • Sist men inte minst så värderar du laget framför jaget och vet att tillsammans är vi som mest framgångsrika

Vi på SWATAB...

är det lilla bolaget med stora ambitioner! Vi är i dagsläget fyra personer, men rekryterar just nu in två ytterligare stjärnor till vårt lag. Vi ägs av Sandberg Development AB, så vi har kraft i ryggen att göra våra satsningar. Vi drivs av möjligheten att göra skillnad och bidra med hållbarhet till världen!

DIRO® filtersystem för städning och tvätt är ett konkret exempel på hur nya tekniska lösningar kan bidra till att uppnå hälso- och miljömål. Med DIRO®  kan du tvätta och rengöra med endast rent vatten, helt utan kemikalier. Det främjar hållbar utveckling, vilket innebär att vi i stället för att kompensera för utsläpp och energiförbrukning börjar minska dem.

Är du mer nyfiken på oss besök gärna vår hemsida: www.swatab.se

Även våga ägares sida: https://www.sandbergdevelopment.com/

För att söka rollen...

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 31/3 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringen samarbetar med SWATAB med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

Anställning hos: SWATAB

Omfattning: heltid

Start: enligt överenskommelse

 

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://workspacerecruit.com/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (5 dagar kvar)