Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du erfarenhet av B2B-försäljning? Trivs du i en roll där du får utveckla och stärka kundrelationer? Vill du arbeta med en bred kundstock inom industrin? Då kan tjänsten som Säljare hos Sverull vara rollen för dig!

Om Sverull
Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekaniskt underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, kullager, transmissioner, tätningar, pumpar och elmotorer. Sverull erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Bolaget har filialer på 11 orter i Sverige med huvudkontor i Jönköping.

Sverull ägs av industrikoncernen Axel Johnson International. Som auktoriserad servicepartner till Xylem, Grundfos och Wilo och auktoriserad återförsäljare av SKFs produkter samt Value Provider till ABB kan bolaget erbjuda sina kunder relevanta utbildningar inom pump, motor, transmission och lager.

Om tjänsten som Säljare
Som Säljare på Sverull kommer du framför allt att ansvara för att förvalta och utveckla affärer med befintliga kunder inom process- och tillverkande industri inom region Syd som sträcker sig från Halland och neråt. I din portfölj ingår Sverulls helhetslösning, det vill säga allt från produktförsäljning av exempelvis underhåll och mekaniska artiklar till försäljning av tjänster så som serviceavtal och kontroller. I tjänsten kommer du att samarbeta tätt med innesälj och tekniska specialister för att säkerställa ett professionellt partnerskap med kvalitet. Du kommer vara delaktig i förbättringsprojekt samt driva förhandlingar och upphandlade avtal. På sikt kan även nykundsbearbetning förekomma för att stärka Sverulls marknadsandelar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består utav:
•    Kommersiell utveckling och förvaltning av befintliga kundsamarbeten.
•    Stärka Sverulls affärer genom att visa på hela utbudet, från produkter till tjänster.
•    Hantera förhandlingar, delta i förbättringsprojekt och säkerställa kundnöjdhet.

Om dig
Vi söker dig som har ett starkt intresse för affärer och som känner dig trygg i din roll som B2B-säljare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med försäljning i eller med tillverkande industrier, alternativt har ett stort intresse för att lära dig branschen. Om du besitter en eftergymnasial utbildning inom B2B eller är utbildad ingenjör är detta meriterande. Flytande språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav för att lyckas i tjänsten så väl som B-körkort och god systemvana.

Som person söker vi dig som har ett systematiskt arbetssätt och som värderar struktur. Du förstår vikten av närvaro ute hos kunderna och motiveras av det personliga mötet. Vidare söker vi dig som är uppmärksam och som alltid sätter kunden och affären i fokus. Du är driven, tar ansvar och vågar ta initiativ inom dina ramar. Vidare är du ödmjuk inför din uppgift och är inte rädd för att samarbeta med andra funktioner inom Sverull för att lyckas.

Viktigt för tjänsten är:
•    Starkt intresse och/eller erfarenhet av att arbeta med försäljning, fördelaktigt till process-och tillverkande industrier.
•    Att du har en kommersiell framtoning, motiveras av kundmöten och långsiktiga relationer.
•    Att du är trygg, ansvarstagande och ödmjuk i din roll som Säljare.
•    Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, god systemvana och B-körkort.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Malmö, viss möjlighet att utgå hemifrån.
Lön: Enligt överenskommelse.

Kan tjänsten som Affärsinriktad Säljare vara något för dig? Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
 
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare