Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker Fullstack-programmerare till LOGY!

Ansök nu
Är du en erfaren programmerare på jakt efter nästa steg i din karriär? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

LOGY är specialiserade på att utveckla skräddarsydda system som effektiviserar verksamheter, de har också en egendesignad e-handelsplattform samt utvecklar och skapar moderna appar som förenklar interaktion mellan kunder och anställda.

LOGY letar just nu efter en erfaren och passionerad Fullstack-programmerare med goda kunskaper inom React JS, React Native, Symfony PHP och MySQL som ska bli en del av deras dynamiska och innovativa team. Du kommer arbeta med att leverera högkvalitativa webb- och mobilapplikationer till företagets kunder men också arbeta med att utveckla och förbättra deras egna tjänster, Tidrapport24 och Sellfinity.

Dina ansvarsområden kommer vara att:
- Utveckla användarvänliga gränssnitt för webb- och mobilapplikationer med hjälp av React JS, React Native, MySQL samt Symfony PHP.
- Hantera komplexa databasstrukturer och utföra effektiva frågor i MySQL för att säkerställa dataintegritet och prestanda.
- Samarbeta med designers, produktchefer och andra teammedlemmar för att säkerställa en framgångsrik produktleverans.
- Ha en stark problemlösningsförmåga och förmågan att arbeta självständigt såväl som i team.

Detta är en direktrekrytering där StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen men du kommer bli direkt anställd av LOGY. Arbetet är förlagt till sedvanliga kontorstider, måndag till fredag, och du kommer utgå från företagets kontor i Malmö.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har:
- Erfarenhet av att arbeta med API:er.
- Kunskap om molnbaserad infrastruktur, särskilt inom AWS, och förmågan att implementera och hantera skalbara webbtjänster.
- Erfarenhet av att använda Kubernetes.
- Vi tror att du har minst två års arbetslivserfarenhet inom liknande område eller i samma roll.
- Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska

Du kommer bli erbjuden en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med spännande projekt och utvecklas som Fullstack-programmerare. Du kommer bli en viktig del av teamet och få möjlighet att bidra till att skapa innovativa lösningar för deras kunder.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att skicka in din ansökan redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande. Om du har projektexempel eller en portfolio är detta mycket uppskattat.

Sökord: Programmering, Fullstack, Utvecklare, System, App-utveckling

Sökord: Programmering, Fullstack, Utvecklare, System, App-utveckling
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare