Hoppa till innehåll

Vi söker erfaren Fullstack Developer

Är du en erfaren programmerare på jakt efter nästa steg i din karriär? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi letar just nu efter en fullstack-programmerare till vår kund i Malmö. Företaget arbetar med att utveckla skräddarsydda system som effektiviserar verksamheter, har en egendesignad e-handelsplattform samt utvecklar och skapar appar för att förenkla interaktionen inom deras kunders verksamheter. Du kommer bli en del av ett dynamiskt och innovativt team på fyra personer, där ett gott samarbete är av yttersta vikt.

Vi tror att du är en erfaren och passionerad Fullstack-programmerare med goda kunskaper inom:
- PHP Symfony
- React och React Native
- AWS
- Dockers
- Kubernetes
- Terraform
- SQL

Dina ansvarsområden kommer vara att:
- Utveckla användarvänliga gränssnitt för webb- och mobilapplikationer med hjälp av React JS, React Native, MySQL samt Symfony PHP.
- Hantera komplexa databasstrukturer och utföra effektiva frågor i MySQL för att säkerställa dataintegritet och prestanda.
- Samarbeta med designers, produktchefer och andra teammedlemmar för att säkerställa en framgångsrik produktleverans.
- Ha en stark problemlösningsförmåga och förmågan att arbeta självständigt såväl som i team.

Detta är en direktrekrytering där StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen men du kommer bli direkt anställd av företaget i fråga. Arbetet är förlagt till sedvanliga kontorstider, måndag till fredag, och du kommer utgå från deras kontor i Hyllie, Malmö.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har:
- Gedigen erfarenhet inom PHP Symfony, React och React Native.
- Erfarenhet av att arbeta med API:er.
- Kunskap om molnbaserad infrastruktur, särskilt inom AWS, och förmågan att implementera och hantera skalbara webbtjänster.
- Erfarenhet av att använda Kubernetes.
- Vi tror att du har minst två års arbetslivserfarenhet inom liknande område eller i samma roll.
- Du är flytande i tal och skrift i svenska.

Du kommer bli erbjuden en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med spännande projekt och utvecklas som Fullstack-programmerare. Du kommer bli en viktig del av teamet och få möjlighet att bidra till att skapa innovativa lösningar för deras kunder.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att skicka in din ansökan redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande. Om du har projektexempel eller en portfolio är detta mycket uppskattat.

Sökord: Fullstack, Programmering, React, Utvecklare, AWS

Sökord: Fullstack, Programmering, React, Utvecklare, AWS
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 jan. 2024 (52 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb