Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker Barnhandledare!

Ansök nu
Har du erfarenhet av att arbeta med människor? Är du student och ute efter ett meriterande extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu Barnhandledare till offentlig verksamhet i Malmö. I denna tjänst kommer du tillsammans med en kollega att ansvara över barn mellan 3-11 år och de huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer vara att:
- Ta emot barnen och registrera närvaro.
- Säkerställa en trygg tillvaro för barnen och kontrollera att rätt person hämtar barnet.
- Erbjuda och inbjuda till lek, spel och pyssel.
- Ta fram material så som pyssel, pennor och papper kopplat till aktiviteter.
- Tillhandahålla och dela ut frukt med hänsyn till eventuella allergier.

Ni kommer alltid vara två st som arbetar tillsammans med barnen. Det kommer finnas tid för planering och förberedelse innan och efter passet.

Detta är en deltidstjänst där vi kommer att få in behovet med 10-14 dagars varsel. Vi ser därför att du har en annan huvudsaklig sysselsättning och en viss flexibilitet i ditt schema. Du kommer jobba ca 2-4 pass/månad men detta kan variera. Du kommer utgå från vår kunds kontor i Malmö och arbetstiden är förlagd till vardagar mellan 9.30-16. Start för denna tjänst är omgående.

Detta söker vi:

- Vi ser att du som söker denna tjänst har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel att du studerar. Det är meriterande om du studerar till barnskötare, förskollärare eller motsvarande.
- Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och människor i en social roll. Har du arbetat i en liknande tjänst är detta mycket meriterande.
- Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska. Arabiska, dari, ukrainska eller ryska är mycket meriterande.

Som person ser vi att du är social, påhittig och flexibel. Du är en lugn person som har en god förmåga att inge trygghet hos andra och du är inte rädd för att nå ut varken till barn eller föräldrar.

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Sökord: Barnhandledare, Barnskötare

Sökord: Barnhandledare, Barnskötare
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare