Hoppa till innehåll

Truckförare sökes för heltidsarbete på ett spännande företag i Malmö!

Är du positiv och noggrann och söker ett roligt och fartfyllt arbete på lager med omgående start? Har du tidigare arbetat med truckkörning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu truckförare till vår kund i Malmö för att arbeta främst med orderplock. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning där du kommer arbeta med plock av olika artiklar. Det är ett högt tempo och full fart så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö.

Vi söker dig som är intresserad av heltidsarbete på ett företag i Malmö och som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

- Truckkörning
- Orderplock
- Packning av varor
- Arbete i affärssystem

Arbetstiderna kommer vara måndag-fredag 07:15-16:00. Du kommer främst att köra höglyftande plocktruck, (B4) och vi ser att du har erfarenhet av att köra just denna truck.


Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund ute i Stora Bernstorp.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten är:
Du behöver ha truckerfarenhet.
Du behöver ha erfarenhet av orderplockssystemet Astro.

Det är meriterande om du har erfarenhet av olika affärssystem. Fundera gärna över vilka affärssystem du har erfarenhet av och skriv in i din ansökan, likaså vilka orderplockssystem du har testat på. I denna rollen kommer du att arbeta med dessa delar också, så du ska känna dig bekväm vid den tanken.


Vi arbetar löpande med urval och kommer att tillsätta tjänsten så fått vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Truckförare, Malmö, Heltid, Lager, Astrovana

Sökord: Truckförare, Malmö, Heltid, Lager, Astrovana
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 dec. 2023 (14 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare