Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Truckförare sökes för heltidsarbete på ett spännande företag i Malmö!

Ansök nu
Är du positiv och noggrann och söker ett roligt och fartfyllt arbete på lager med omgående start? Har du tidigare arbetat med truckkörning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu truckförare till vår kund i Malmö för att arbeta främst med orderplock. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning där du kommer arbeta med plock av olika artiklar. Det är ett högt tempo och full fart så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö.

Vi söker dig som är intresserad av heltidsarbete och som kan börja omgående. Som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

- Truckkörning
- Orderplock
- Packning av varor

Arbetstiderna kommer vara måndag-fredag 07:15-16:00. Du kommer främst att köra höglyftande plocktruck, B4 och vi ser att du har erfarenhet av att köra denna truck.

Vi arbetar löpande med urval och kommer att tillsätta tjänsten så fått vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst krävs noggrannhet, ett eget driv, engagemang samt att du vågar ta eget ansvar men givetvis även att du är en lagspelare som vill arbeta.
Det är krav för tjänsten att du har truckkort A1-4 samt B1-5.


Meriterande:
Truckkort B6
Truckerfarenhet
Erfarenhet av orderplocksystemet Astro


Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vårt kundföretag.

Sökord: Heltid, Malmö, Truckförare, Orderplock

Sökord: Heltid, Malmö, Truckförare, Orderplock
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare