Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Teknisk support till intern avdelning sökes!

Ansök nu
Har du ett stort teknikintresse? Är du en stjärna på att leverera god service och att lösa problem? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi efter en IT-kunnig person som har service i fokus. I rollen kommer du vara en del av IT-avdelningen och huvudsakligen assistera interna kollegor med teknisk support. Du kommer arbeta tillsammans med företagets IT-tekniker för att tillsammans kunna erbjuda bästa möjliga lösningar på tekniska problemen.

Tjänsten innebär stort eget ansvar där du organiserar och planerar ditt arbete självständigt utifrån kunds rutiner och riktlinjer. Arbetet är förlagt under kontorstider och arbetsplatsen kommer vara i centrala Malmö.

Detta söker vi:

Krav för rollen är att du har tidigare erfarenhet av teknisk support. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort tekniskt intresse, samt vara iniativtagande, självgående och serviceinriktad. Vi ser att du är lösningsorienterad och alltid arbetar för nöjda kunder, men samtidigt förstår vikten av lönsamhet. Du ska även vara flytande i svenska och engelska.

Du kommer i rollen arbeta med Azure och Active Directory och det är därför meriterande om du har erfarenhet av detta. Du ska även obehindrat kunna hantera MS365.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar inkommande ansökningar och intervjuer löpande

Sökord: teknisk support, IT-tekniker, service, Malmö, IT

Sökord: teknisk support, IT-tekniker, service, Malmö, IT
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare