Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Teknisk ritare till Metop i Malmö!

Har du ett öga för detaljer och ambitionen att jobba extra vid sidan av dina studier? Har du intresset för teknik och vill jobba med digital ritning? Då har Metop tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

METOP AB startades 1987 och tillverkar kvalitetskontrollutrustningar för metallförpackningar (burkar). Vi är världsledande inom vår bransch och levererar till nöjda kunder i 90 länder: burktillverkare, bryggerier och livsmedelstillverkare. Bland våra kunder finner du Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé såväl små bryggerier som Lofoten Pils eller Två feta Grisar. Företaget har idag 12 anställda och omsätter ca. 27 miljoner. Omsättningen har ökat successivt i flera år och expansionen fortsätter Allt sker i Malmö, såväl utveckling av mjukvara och mekanik som tillverkning, montering, slutprovning och leverans. Vårt produktsortiment består av röntgenutrustning, automatiska mikroskop, vision- och mekaniska system. Läs mer: https://www.metop.se/

I tjänsten kommer Student Consulting vara din arbetsgivare och du kommer jobba på Metop i Malmö. Vi ser att du som kandidat har goda tekniska färdigheter och studerar på minst 50%. För att trivas i tjänsten kommer du behöva ha ett intresse för digital konstruktion och teknik. Arbetstiderna är förlagda till sedvanliga kontorstider, måndag till fredag, och du kommer utgå från Metops kontor under upplärning annars finns möjligheter till arbete hemifrån. Du har också chansen att schemalägga dina timmar hur du önskar under veckorna.

Detta söker vi:

- Dig som har en teknisk bakgrund
- Du som har kunskaper i att arbeta i CAD i programmet CREO
- Du som kan jobba 8 timmar i veckan
- Du som studerar på minst 50%

Som person ser vi att du är en lagspelare som jobbar lika bra självständigt som tillsammans med andra. Med en lösningsorienterad inställning kan du ta itu med problem på ett effektivt sätt. Du räds inte för att ta egna beslut samt har lätt för att hålla ordning och reda. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande! Tjänsten kan komma till att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: CAD, Teknik, Extrajobb, Deltidsjobb

Sökord: CAD, Teknik, Extrajobb, Deltidsjobb
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare