Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studerande lärarvikarie sökes till Designgymnasiet i Malmö!

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du student, flexibel och vill ha ett meriterande extraarbete som lärarvikarie? Är du dessutom kreativ, nyfiken och har ett genuint intresse för bild och design? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu studenter som vill arbeta extra som lärarvikarie på Designgymnasiet i Malmö. Designgymnasiet har fyra skolor runt om i Sverige och är landets bästa designskola på gymnasienivå. De menar på att nyfikenhet, kreativitet och ett stort intresse för design förenar elever och lärare och på denna skola utbildas framtidens designers.

Som lärarvikarie kommer du ingå i en vikariepool och hjälpa till att täcka upp för ordinarie lärare vid behov efter sommaren. Du kommer ansvara för att hålla i de lektioner som ordinarie lärare uteblir från. Det kommer främst gälla lektioner för de estetiska programmen vilket innebär att lektionerna ofta är inom estetiska ämnen som grafisk design, modedesign och inredningsdesign.

Behovet uppstår ofta med kort varsel och du kommer därför framför allt bli inringd kvällen innan eller samma morgon. Arbetstiderna är varierande och kan handla om några timmar per dag, heldag eller en kortare period enligt schema. Detta ger dig en bra möjlighet att kombinera tjänsten med dina studier. Vi ser att du ska vara tillgänglig för att arbeta minst två pass/vecka.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbetet utförs på plats i någon av designgymnasiets två lokaler i Malmö. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan 9-16 och kan variera där emellan. Tjänsten påbörjas omgående eller så snart vi har hittat rätt person.

Detta söker vi:

* Du har ett stort intresse eller god förståelse för estetiska ämnen såväl som grundläggande gymnasieämnen
* Du är kreativ och öppensinnad
* Du är student och vill ha ett meriterande extrajobb som lärarvikarie
* Du beskriver dig själv som självgående och pedagogisk
* Du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

Eftersom du kommer jobba på en gymnasieskola ser vi att du trivs med att arbeta med ungdomar, det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Som person är du en lagspelare och en god relationsbyggare.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Sökord: Lärarvikarie, Designgymnasiet, Gymnasie, Malmö, Extrajobb

Sökord: Lärarvikarie, Designgymnasiet, Gymnasie, Malmö, Extrajobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com