Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studerande kundservicemedarbetare till Skapamer!

Ansök nu
Har du en pågående utbildning och önskar dig en givande anställning vid sidan av dina studier? Trivs du i en roll där fokus ligger på kundinteraktion och att nå resultat? Då är detta en möjlighet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker en engagerad studerande som kundservicemedarbetare. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att interagera med befintliga och potentiella kunder via telefon och mejl. Ditt ansvar omfattar att ge kundrådgivning, besvara frågor och bygga starka kundrelationer genom enastående kundservice. Med högt engagemang och tydliga mål kommer du vara en viktig del av att leverera en förstklassig upplevelse.

Din anställning kommer börja med en utbildning. Efter det förväntas du vara tillgänglig för arbete minst 15 timmar per vecka under terminerna, med möjlighet till heltid under sommaren och julperioden. Arbetstiderna är vardagar kl. 08.00-16.30, och du har möjlighet att anpassa dina arbetsdagar enligt ditt schema samt arbeta halvdagar.

Detta är en konsulttjänst där du anställs av Student Consulting och arbetar på uppdrag för vår kund under den angivna perioden. Arbetet är på distans och du förväntas kunna börja arbeta omgående.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:

* Har tidigare erfarenhet av kundkontakt.
* Trivs i en social arbetsmiljö och har en stark passion för att erbjuda service.
* Har förmågan att arbeta effektivt och nå uppsatta mål.
* Är lösningsorienterad, flexibel och har utmärkt kommunikationsförmåga.
* Visar initiativtagande och är duktig på att söka information.
* Har goda datakunskaper och snabbt kan anpassa dig till nya system.

Om du är redo att balansera studier och arbete samtidigt som du utvecklar dina kundtjänstfärdigheter, ser vi fram emot att få din ansökan. Vi uppmuntrar ansökningar att skickas in så snart som möjligt då urval sker löpande.

Sökord: Studentjobb, extrajobb, kundservice, Kundtjänst

Sökord: Studentjobb, extrajobb, kundservice, Kundtjänst
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare