Studerande ekonomiassistent till Öresundsbron!

Studerande ekonomiassistent till Öresundsbron!

Student sökes för spännande tjänst som ekonomiassistent till Øresundsbron! Studerar du ekonomi och vill ha mer erfarenhet inom området? Har du intresse för siffror trivs med administrativt arbete? Ansök redan idag!

Information om uppdraget:

Arbetstiderna är dagtid under vardagar och du har alltid stöttning av dina kollegor. Tjänsten startar omgående och det är ett krav att du ska kunna jobba två dagar i månaden under terminerna och upp mot heltid på sommar och andra semestertider. Du kommer vara anställd via Student Consulting och jobba som konsult på Øresundsbron.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Löpande bokföring
- In- och utbetalning
- Fakturahantering
- Inkassohantering

Detta söker vi:

Vi söker dig som på något sätt har intresse för ekonomi, exempelvis genom dina studier. Du bör ha grundläggande förståelse, men behöver inte ha arbetat med ekonomirelaterade uppgifter tidigare. Det viktigaste är att du har ett siffersinne och trivs med ett detaljerat arbete. Som person är du öppen, prestigelös och positiv. Vi ser gärna att du är problemlösande och initiativtagande. Du har en bra energi och värnar om dina kollegor. Du som söker är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vi ser också att du har minst 1,5 år kvar av dina studier och ser det här uppdraget som ett långsiktigt extraarbete.

Om arbetsgivaren:

Øresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro Konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan Danmark och Sverige. Vi är 170 medarbetare som arbetar med att öka trafiken över Öresund och vår vision är att Öresundsregionen ska bli ett kraftcentrum som gör den mer attraktiv att besöka och att leva och arbeta i. Våra medarbetare är förutsättningen för vår framgång och vår organisation är präglad av proaktivitet, förändringsvilja och öppenhet

Sökord: Ekonomiassistent, Ekonomi, Extrajobb, Administration, Student

Sökord: Ekonomiassistent, Ekonomi, Extrajobb, Administration, Student
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se