Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studentmedarbetare inom Sensorik till Skånemejerier!

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du student och letar efter ett extrajobb som går i linje med dina studier inom livsmedel, sensorik eller liknande? Se hit!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu efter en ny student för ett spännande extrajobb på Skånemejeriers sensorikavdelning. Du kommer att spela en viktig roll i att säkerställa att produkterna uppfyller högsta standard när det kommer till smak och kvalitet. Vi söker nu dig som kan tänka dig att börja v.35 och därefter arbeta cirka 4-8 timmar per vecka vid 1-2 tillfällen. Arbetspassen är förlagda under dagtid, vanligtvis på måndagar, tisdagar, torsdagar eller fredagar. Arbetsdagarna kan variera och kommer att stämmas av vecka för vecka för att passa både ditt schema och avdelningens behov.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera och du kommer att ha möjlighet att lära dig olika aspekter av sensorikområdet. Exempel på arbetsuppgifter inkluderar:

- Datahantering i Excel: Du kommer att vara ansvarig för att registrera och överföra resultat i Excel. Noggrannhet och precision är viktigt i denna del av arbetet.

- Förberedelse av prov: Du kommer att hjälpa till med att förbereda, väga upp och blanda prover för smakutbildningar och träningar. Detta är en viktig del av kvalitetskontrollen

- Inköp av prover: Vid behov kan du även ansvara för inköp av prover från butiker.

Detta söker vi:

För att vara lämplig för denna roll bör du ha följande kvalifikationer och egenskaper:

Minst 3-årig gymnasieutbildning: En naturvetenskaplig bakgrund är då önskvärd. Du ska också studera på eftergymnasial nivå med en inriktning på livsmedel eller sensorik. Det går även bra med liknande utbildning.

Du bör vara bekant med Excel och ha förmågan att hantera och analysera data noggrant. Eftersom arbetsuppgifterna innefattar hantering av känslig data och prov, är noggrannhet och ansvarstagande avgörande.

Språkkunskaper: Du behöver vara flytande i både svenska och engelska, då kommunikationen kan vara på båda språken.

Rollen kräver även att du har B-körkort.

Du har också minst 1,5 år kvar av dina studier.

Du kommer i denna tjänst att få värdefull erfarenhet och vara en del av ett dedikerat team på Skånemejerier. Vi ser fram emot att välkomna dig till teamet för att säkerställa högsta kvalitet och smak i Skånemejeriers produkter. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och uppmanar dig att söka tjänsten direkt!

Sökord: Livsmedel, Sensorik, Mejeri, Excel, Siffror

Sökord: Livsmedel, Sensorik, Mejeri, Excel, Siffror
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com