Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studenter sökes för välbetalt arbete som inventerare/butiksarbetare!

Ansök nu
Är du student på högskola eller universitet och vill arbeta extra som inventerare/butiksarbetare runt om i Skåne? Nu söker vi dig som studerar och vill jobba extra som butiksarbetare hos en av våra kunder i livsmedelsbranschen.

Information om uppdraget:

Tjänsten innebär inventeringsarbete i livsmedelsbutiker i Malmö och runt om I hela Skåne.

Arbetsuppgifterna består av att på ett snabbt och korrekt sätt räkna produkterna i butiken och sedan rapportera in resultatet med hjälp av handdator. Du jobbar i team som åker ut till butikerna utanför Malmöområdet och övriga Södra Skåne.

Inventeringen utförs på vardagar och du startar mellan 05:00 - 07.00 och jobbar ca 4-7 timmar per pass. Vi söker dig som kan jobba minst 1 dag i veckan men ser gärna att du är flexibel med tillgängligheten. Arbetstiderna kommer att schemaläggas i förväg. Det är en merit om du har körkort och tillgång till bil då inventeringarna är runt om i Södra Skåne, men det viktiga är att du planerar så att du kan ta dig dit i tid.

Det är ett bra extraarbete utanför studierna där du enkelt kan tjäna extra pengar och jobba i ett roligt team.

Inventeringarna fortlöper under hela året.

Tjänsten kommer tillsättas med start omgående.

Detta söker vi:

Vi ser att du är:
- Noggrann
- Effektiv
- Har lätt för siffror
- Strukturerad

Låter detta som någonting för dig? Sök tjänsten idag, vi går igenom urvalet löpande!

Sökord: Student, Inventera, Skåne, Butik, Extrajobb

Sökord: Student, Inventera, Skåne, Butik, Extrajobb
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 okt. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare