Hoppa till innehåll

Student till terminalarbetare/lagerarbetare sökes för jobb omgående!

Är du student och vill jobba extra som lager/terminalarbetare på ett företag i Malmö? Trivs du med fysiskt och monotont arbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som trivs med fysiskt arbete och vill jobba med trevliga och fartfyllda kollegor. Det är en härlig miljö där våra konsulter tycker arbetsplatsen ger en lugn känsla, även om det kan vara ett högt tempo. Har du en fallenhet för sortering och systematiskt arbete så är det här en tjänst för dig då arbetsuppgifterna inkluderar att sortera brev, scanna brev, öppna upp kartonger att tömma och sedan slänga och andra terminaluppgifter som man blir visad på plats som berör brev.

Arbetstiderna är 08:00 - 16:18. Gäller både under terminerna och över jul.

Vår kund är ett erkänt post- och logistikföretag. Koncernen har drygt 40 000 medarbetare och förmedlar omkring 30 miljoner försändelser varje dag!

Vår kund har sin terminal i Östra hamnen i Malmö.

Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag. Vi arbetar löpande med urval så sök tjänsten redan idag!

Detta söker vi:

För att du ska vara aktuell för tjänsten behöver du kunna jobba 2 - 3 pass i veckan, räknat måndag till fredag. Du behöver kunna arbeta hela November och December, med några enstaka pass i Oktober för att du ska komma in i arbetet i en bra takt och få rätt förutsättningar.

Bokningarna kommer att göras löpande vecka för vecka, därför ser vi att du är flexibel och kan arbeta med kort varsel. Du kommer att bli inlagd på ett preliminärt schema veckan innan, som det kan bli lite justeringar i.

Du behöver vara student på minst 50% och utbildningen behöver vara CSN berättigad. Ladda upp studieintyg så fort som möjligt på din profil hos oss då det kommer att vara ett krav för att bli erbjuden tjänsten.

Om detta stämmer in på dig, väntar jag med spänning för att se din ansökan!

Sökord: Sortering, Terminal, Extrajobb, Student, Malmö

Sökord: Sortering, Terminal, Extrajobb, Student, Malmö
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
11 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare