Hoppa till innehåll

Student sökes till tjänst som Skadereglerare!

Har du tidigare erfarenhet av service, administration och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag med cirka 2 000 medarbetare på 30 orter i Sverige. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare. I denna roll kommer du arbeta med reglering för skador inom bygg med inriktning mot villor och fritidshus, vilket innebär att man främst kommer ge support till privatkunder.

Arbetsuppgifterna innebär att reglera skador över telefon via inkommande samtal från företagets kunder. Du tar ställning till skadans ersättningsbarhet enligt gällande lag och praxis samt försäkringsvillkor. Eftersom kundkontakten sker genom inkommande samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Du kommer vara en del av ett team som aktivt verkar för ett gemensamt arbetssätt med stort kundfokus och din framgång i rollen bygger till stor del på ditt eget engagemang samt initiativ- och beslutsförmåga.

Denna tjänst startar omgående eller så snart vi hittar rätt person. Vi letar efter dig som har möjlighet att arbeta två dagar i veckan, ca 16 timmar/vecka, under terminerna och som är tillgänglig för att arbeta mer under sommaren och andra lediga perioder. Arbetstiderna är förlagda till sedvanliga kontorstider, måndag till fredag, och du utgår från vår kunds kontor i Hyllie. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund under uppdragsperioden.

Detta söker vi:

- Du är student och kommer vara det i minst ett år framåt. Du får gärna studera inom något område kopplat till bygg, då det är materian du kommer hantera i rollen.
- Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service i högt tempo och gärna över telefon.
- Du har en mycket god systemvana och kan snabbt sätta dig in i nya system och program.
- Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
- Om du läser eller har läst kurser inom det juridiska området är detta meriterande.

Som person ser vi att du är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppsatta mål. Att du har en mycket god kommunikativ förmåga ser vi som en självklarhet för att passa i denna roll och du har inga problem med att bemöta kunder över telefon.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan sök redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Sökord: Skadereglerare, Bygg, Service, Student, Administration

Sökord: Skadereglerare, Bygg, Service, Student, Administration
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare