Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Student för terminalarbetare sökes till företag i Malmö!

Ansök nu
Nu söker vi dig som är intresserad av extrajobb som terminalarbetare vid sidan av dina studier! Gillar du högt tempo, aktivt arbete och kan hoppa in med kort varsel? Läs vidare!

Information om uppdraget:

Arbetet är på lager där dina arbetsuppgifter är pakethantering så som att packa, lasta och sortera paket som ska levereras ut till olika platser. Du kan även behöva köra bil på innegården, av anledning att bilarna kan komma att behöva flyttas.

Det är ofta ett högt tempo i arbetet och paketen är olika stora och tunga, därför är det viktigt att du är ute efter fysiskt arbete och inte har några problem med att stå upp det mesta av passet.

Arbetet är förlagt måndag - fredag och arbetstiderna varierar utifrån kundens behov. Därför är det av vikt att du kan olika tider och är flexibel, samt är okej med att bli uppringd på kort varsel.
Tider som är vanligt förekommande är:

- 05.00- 11:00
-11:00 - 20:00
-07:00 - 12:00
-15:00 - 21.00

Kunden är placerad utanför Oxie i närheten av Lockarp. Kollektivtrafiken går inte optimalt dit dessa tider, så att ha tillgång till bil är av den anledningen att föredra.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för uppdraget behöver du:

- Vara student på Komvux, högskola eller universitetet och studera på en studietakt på minst 50 %.
- Vara fysiskt uthållig och gillar högt tempo.
- Vara flexibel och är okej med att bli uppringd på kort varsel.
- Kunna jobba 2 pass i veckan.
- Ha B - körkort.

Meriterande:
- Lagererfarenhet.
- Truckkort.

Passar detta in på dig? Sök tjänsten idag! Vi går igenom urvalet löpandet!

Sökord: Student, Malmö, Terminal

Sökord: Student, Malmö, Terminal
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare